Haberler

Belediye, Mahalle Muhtarlarını Tekne Turunda Buluşturdu

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen tekne turuna, ilçede görev yapan mahalle muhtarları yoğun ilgi gösterdi.

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen tekne turuna, ilçede görev yapan mahalle muhtarları yoğun ilgi gösterdi.

Kumluca Belediyesi tarafından organize edilen ve ilçede görev yapan mahalle muhtarlarının katıldığı tekne turunda Adrasan Mahallesi'nden tekneyle denize açılan mahalle muhtarları sırasıyla Ceneviz koyu, Sazak koyu ve Pırasalı Adası'nı ziyaret etti.

Gezilen yerler hakkında muhtarlara bilgi veren Belediye Meclis Üyesi Kudret Acar, Adrasan Mahallesi ve çevresinde doğal güzellikleriyle ünlü birçok gezilip görülecek yerler olduğunu, özellikle de dalış yapan ve balık avlamak isteyen vatandaşların bölgeye geldiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da her zaman halkın içinde bulunan halkın sorunlarını çözmek için mücadele eden mahalle muhtarlarını, düzenledikleri organizasyonla bir günde olsa iş ortamından uzaklaştırmak, birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak amacıyla böyle bir organizasyon gerçekleştirdiklerini söyledi.

Tekne turunda hem ilçenin güzelliklerini bir kez daha görme fırsatı bulduklarını hem de yapılan çalışmaları değerlendirdiklerini ifade eden Çetinkaya, şöyle konuştu:

"Mahalle muhtarlarımız sorumlu oldukları mahallelerde vatandaşlarımıza yapılacak hizmetleri takip ediyorlar. Zaman zaman yorulup stres altına giriyorlar. Biz de belediye olarak düzenlediğimiz organizasyonla hem muhtarlarımızla olmak hem de onları bir günde olsa iş ortamından uzak tutarak ilçemizin güzelliklerini göstermek istedik."

Kumluca Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Tüfekçi, her zaman birlik ve beraberlikten güç doğacağını belirterek, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya ve organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Kumluca Belediyesi Adrasan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title