Haberler

Belediye İşçisinin Kaza Sigortası Bedeli Ailesine Verildi

Kütahya’nın Şaphane Belediyesi’nde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden belediye işçisinin 25 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

Kütahya'nın Şaphane Belediyesi'nde görevli iken bir iş kazası sonrası hayatını kaybeden belediye işçisinin 25 bin liralık ferdi kaza sigorta bedeli ailesine teslim edildi.

İş kazası sonrası hayatını kaybeden merhum Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in ferdi kaza sigorta bedeli olan 25 bin liralık çek ailesine Hizmet-iş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen ve Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan tarafından teslim edildi

Hizmet-iş Sendikası Ege Bölge Başkanı Ahmet Özen, "Şaphane Belediyesinde çalışanı değerli Belediye emekçimiz, sevgili kardeşimiz Mustafa Sönmez geçirdiği bir iş kazası sonucu hayatını kaybettik. İş kazaları ve trafik kazaları, ülkemizin acı gerçeği. Maalesef bu kazaları önleyemiyoruz" dedi.

Hizmet-iş Sendikası olarak 175 bini aşkın üyelerinin tamamını grup ferdi kaza sigortası ile sigortaladıklarını ifade eden Özen, "Bizim bir düsturumuz var; Üyemizin gülen yüzü, ağlayan gözü olmalıyız. Dileğimiz odur ki, bundan böyle hiçbir üyemizin burnu kanamasın ve biz de bu törenleri yapmak zorunda kalmayalım" diye konuştu. Özen, merhum Mustafa Sönmez'e Allah'tan rahmet, geride kalan dostları ve belediye emekçileri camiasına başsağlığı diledi.

Şaphane Belediye Başkanı Rasim Daşhan ise, Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in iş kazası sonucu kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bir daha böyle kazaların olmamasını temenni etti.

Konuşmaların ardından merhum Belediye işçisi Mustafa Sönmez'in 25 bin liralık sigorta bedeli, çek olarak eşi Aysel Sönmez'e takdim edildi.(MB-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Sönmez Ahmet Özen Şaphane Kütahya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title