Haberler

Belediye İşçisi Toprak Kayması Sonucu Çukurda Mahsur Kaldı

Konya'da inşaat halindeki bir apartmanın altyapısı için hazırlanan 4 metrelik çukurda çalışan KOSKİ işçisi 42 yaşındaki İbrahim Koç, toprak kayması sonucu çukurun içinde sıkıştı.

Konya'da inşaat halindeki bir apartmanın altyapısı için hazırlanan 4 metrelik çukurda çalışan KOSKİ işçisi 42 yaşındaki İbrahim Koç, toprak kayması sonucu çukurun içinde sıkıştı. İtfaiyenin kurtardığı Koç, ambulansla hastaneye kaldırılırken durumunun iyi olduğu ifade edildi.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Hocacihan Mahallesi Saray Caddesi'nde meydana geldi. İnşaat halindeki bir apartmanın su ve kanalizasyon boru hattını döşenmesi için açılan çukurda çalışan KOSKİ işçisi İbrahim Koç, oluşan toprak kayması sonucu vücudunun alt kısmı toprak altında sıkıştı. Çevredekilerin olay yerine çağırdığı itfaiye ekipleri İbrahim Koç'u sıkıştığı yerden kurtardı. Ambulansla Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Koç'un durumunun iyi olduğu belirtildi. Polisi soruşturma başlattı.

- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Koç Selçuklu 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title