Haberler

Belediye İş'ten Kahraman Temizlik İşçisine Ödül

Eskişehir’de 7’nci kattan düşen 3 yaşındaki Ecrin Esen’i tutarak hayatı kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz’e , Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Güney Demirdaş tarafından plaket, çiçek ve altın takdim edildi.

Eskişehir'de 7'nci kattan düşen 3 yaşındaki Ecrin Esen'i tutarak hayatı kurtaran temizlik işçisi Şükrü Deniz'e, Belediye İş Sendikası Eskişehir Şube Başkanı Güney Demirdaş tarafından plaket, çiçek ve altın takdim edildi.

Düzenlenen ödül töreninde konuşan kahraman işçi, Odunpazarı Belediyesi'nde çalıştığını ve Cumhuriyet Bulvarı, Devlet Hastanesi Sanayi Kavşağına kadar olan bölümüm kaldırımlarını temizlediğini belirtti. Şükrü Deniz, saat 16.30 sıralarında gerçekleştiğini söyleyerek "Cumhuriyet bulvarında çalışırken, Şahin sitesinin önüne geldiğimde internet kafenin sahibi dışarıdaydı ve onunla biraz konuştum, oraları süpürdüm. Daha sonra hareket edeceğim sırada Şahin sitesinin 7'nci katından iki tane çocuk ayakkabısı yere düştü. 'Artık çöpleri inmeden yukarıdan mı atıyorlar' diye kızdım. Uyarıda bulanacaktım ama kimseyi göremedim. Daha sonra çöp bidonunun yanına geldim ve hareket edeceğim sıra tekrar baktığımda aynı yere bir kız çocuğu gördüm. Ardından süpürgemi bıraktım ve hemen kaldırımın üzerine çıktım. Çocuğu izlemeye başladım. Çocuk ayaklarını merdivenden aşağı sarkıttı ve bir sağa bir sola hareket etmeye başladı. O sırada 'Kimse yok mu, çocuk aşağıya düşecek' diye bağırdım, ama o an kimseyi göremedim. Çocuğun düşeceğini anlayınca tek çare çocuk kucağıma düşsün diye kollarımı açtım bekledim. 10 saniye bile süremedi çocuğun enerjisi tükendi artık ve kendini yere bıraktı" dedi.

ÇOCUK SAĞ OMUZUMA ÇARPTI

Olay gerçekleştiği sırada kendi çocuğunun aklına geldiğini dile getiren Deniz, "O an da kendi çocuğum aklıma geldi. Benim de aynı yaşlarda çocuğum var, o gözümün önüne geldi başka hiçbir şey düşünemedim. Çocuğu kurtarmak, onu kucaklamak dışında aklıma bir şey gelmedi. Çocuk göğsüme düştü, tam sağ omzumun üzerine çarptı. O çarpmayla birlikte beraber yere düştük. Çocuğun yanak kısımlarında kanama vardı, ağlıyordu canı yanıyordu. Birkaç dakika yerde kaldık. Vatandaş toplandı, ambulans geldi çocuğu alıp götürdüler. Sonrasında erkek kardeşi okuldan geldi. Okula giderken anahtarları evde unuttuğu için içeriye giremediğini, olayın nasıl olduğunu bilemediğini söyledi" şeklinde konuştu.

BEN OLSAM ÇOCUĞUMU YALNIZ BIRAKMAM

Komşulardan eve girildiğinde evde kimsenin olmadığını öğrendiğini belirten Deniz, "Komşuları yukarıda özürlü bir insan olduğunu, onunla beraber yaşadıklarını, annesinin bir fabrikada çalıştığını, babasının da Bilecik'te olduğunu söylediler. Duyduğum kadarıyla kapı açılıp içeri girdiğinde, kimse olmadığını, yalnız olduğunu söylediler. Ben olsam yüksek para verseler bile çocuğumu yalnız bırakmaz, çocuğumun yanında olacak daha az ücretli olsun bir iş ararım. Çocuğumu bırakmam, kimsenin de bırakmasını istemem. Komşular yanıma geldi. Tebrik ettiler, sağol dediler. Ben de vatandaşlık görevimi, herkesin yapması gereken bir şeyi yaptım. Aileden kimse aramadı, kimseyle görüşmedim" dedi.

Belediye İş Sendikası Başkanı Güney Demirdaş ise, temizlik işçisi Şükrü Deniz'i tebrik ederek altın, çiçek ve plaket kakdim etti. Demirdaş, "Belediye İş Sendikası Şubesi üyesi olarak kendisini bu örnek davranışından dolayı tebrik ediyor ve teşekkür ediyorum. Ecrin arkadaşımıza da acil şifalar diliyorum" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

22 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 22 Nisan Pazartesi burç yorumları nedir? 23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title