Haberler

Belediye-İş Sendikası'ndan Başkan Kurt'a Ziyaret

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi yeni Başkanı Güney Demirdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt’u ziyaret etti.

Belediye-İş Sendikası Eskişehir Şubesi yeni Başkanı Güney Demirdaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'u ziyaret etti.

Ziyaret esnasında konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt, sosyal demokrat bir partinin temsilcisi olarak işçi haklarını savunmanın en temel görevleri olduğunu söyledi. Kurt, "Biz emeğini kutsallığını ve emeğin hakkını bilen bir çizgiden geliyoruz. Bizim yaptıklarımız bundan sonra çalışanlarla ilgili yapacaklarımızın göstergesidir. Elimize fırsat geçtikçe imkan geçtikçe çok daha iyileştirme yapabiliriz" dedi.

Belediye İş Sendikası Eskişehir Şubesi yöneticileri, sendika çalışmaları hakkında Başkan Kurt'a bilgi verdi. Şube Başkanı Demirdaş, Odunpazarı Belediyesi'ndeki değişimin gözle görülür olduğunu belirterek, Başkan Kurt'u gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı tebrik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Kurt Kazım Kurt Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title