Haberler

Belediye ile THY Arasında Cenaze Nakil Protokolü İmzalandı

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi ile Türk Hava Yolları (THY) arasında cenaze nakil protokolü imzalandı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Koç, kentte vefat edip de başka bir ilde defnedilmek isteyen vatandaşların cenaze nakillerinin havayoluyla yapılabilmesi için THY ile protokol imzaladıklarını söyledi.

Koç, protokol ile Bodrum-Milas ve Dalaman havaalanlarından tek yönlü, 46 uçuş noktasına havayoluyla cenaze nakil hizmeti verileceğini kaydetti. Sözleşme kapsamında ihtiyaç sahibi vatandaşların vefat eden yakınlarının cenazelerinin kısa sürede ve ücretsiz olarak THY ile memleketlerine ulaştırılacağını belirten Koç, vatandaşların kederli günlerinde yanlarında olduklarını vurguladı.

Bu tarz kolaylıklar sağlayan hizmetlerin devam edeceğine değinen Koç, şöyle konuştu:

"Büyükşehir Belediyesi olarak sürdürdüğümüz sosyal projelere bir yenisini daha ekledik. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın vefat eden yakınlarını ücretsiz ve daha kısa sürede memleketlerine ulaştırmak için Türk Hava Yolları ile sözleşme imzaladık. Vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak hizmetler için özveriyle çalışıyoruz."

Kaynak: AA / Yerel

Türk Hava Yolları Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title