Haberler

Belediye Gündeminde Dikkat Çekenler

Güncelleme:

Çok sayıda kişi ve kuruluş ile sayısız proje üreten belediyeler; hizmet noktasında kıyasıya mücadele halindeler. Halkın yararına olan bu çaba, dijital medyada da dikkat çekiyor.

Dijital medyada Türkiye'deki tüm belediyelerin gündemini analiz eden ITS Medya; 1-15 Aralık arası İstanbul belediyelerinin projelerini değerlendirdi.

ITS Medya'nın nitelik analizi sonucuna göre; bu dönemde "pozitif" haberleri ile en fazla raporlanan kurum 800 civarı haber ile Maltepe Belediyesi oldu. Maltepe'ye yakın sayıda pozitif habere sahip Beyoğlu Belediyesi olurken; Bağcılar Belediyesi üçüncü sırada yer aldı.

Beylikdüzü Belediyesi ve Eyüp Belediyesi haberleri ile ilk 5'te yer alan diğer belediyeler oldu.

En Faal Haberler…

Esenler Belediyesi 3-6 yaş arasındaki 150 çocuğa ücretsiz diş taraması yaptı. Esenler Belediyesi'nin bu projesi 299 haberle medyada yer aldı.

Üsküdar Belediyesi'nin düzenlediği gençler için umut kapısı olan ''Boğaziçi İstihdam Zirvesi'' 280 haber ile dikkat çekti.

Beyoğlu Belediyesi ''Beyoğlu Nişanı ve Üstün Hizmet Beratı'nı'' düzenlenen törenle Ara Güler'e takdim etti. Törene ev sahipliği yapan ''Geçmişten Günümüze Fotoğraf Sergisi '' 200 haberle konuşuldu.

"Biz O'nu Çok Sevdik" konseptiyle yapılacak ve merhamet ve adalet temalı kısa filmlerin yarışacak olduğu''Çekmeköy Belediyesi Uluslararası Kısa Film Yarışması', ile Beşiktaş Belediyesi'nin organizasyonuyla, Cumhuriyet tarihinde ilk kez ''Hanuka Bayramı'' kutlanması gündemi belirleyen diğer etkinlikler arasında yer aldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Maltepe Belediyesi İstanbul Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title