Haberler

Belediye Görevlileri, Haftanın 3 Günü Köylerde

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerince gerçekleştirilen köy ziyaretleri devam ediyor.

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerince gerçekleştirilen köy ziyaretleri devam ediyor.

Veteriner Hekim ve Ziraat Yüksek Mühendisinin de yer aldığı Kırsal Hizmetler Müdürlüğü görevlileri Böğürgen, Hasancıklar, Bağlıca, Şahinler, Emirhan Sarışeyh, Balören, Sekbanlı, Kozluca ve Gedikli köylerine giderek vatandaşlarla bire bir görüşmeler yaptılar. Köylülerle yapılan görüşmelerde başta hayvancılık ve tarım olmak üzere çeşitli konularda fikir alış verişinde bulunulduğunu söyleyen yetkililer, "Köyleri tek tek ziyaret ediyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde tarıma, hayvancılığa, sebze ve meyveciliğe yönelik karşılıklı görüşmelerde bulunuyor. Köylülerin sorularına cevaplar verip onların yaptıkları işi daha bilinçli ve verimli yapabilmeleri yönünde telkinlerde bulunuyoruz. Muhtarlar ve köyün ileri gelenleriyle de yaptığımız görüşmeler oldukça yararlı olmaktadır. Köy ziyaretlerimiz haftanın en az 3 günü aksatmadan yapılmaktadır" dediler.

Köylüler de ziyaretlerden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bizler tarım ve hayvancılığı kendi yöntemlerimizle yapmaya çalışıyoruz. Belediyeden gelen arkadaşlar özellikle yaptığımız işten nasıl daha çok verim alabileceğimiz konusunda yönlendirmede bulunuyorlar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" şeklinde konuştular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İzmit Belediyesi Kozluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title