Haberler

Belediye Eşbaşkanları : Kaldırım İşgallerine Son Verilmeli

Güncelleme:

Batman Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Batman'da yaşanan kaldırım işgallerinin son bulması amacıyla kentte bulunan esnafları tek tek ziyaret etti.

Caddeleri dolaşarak esnafları işgaller konusunda uyaran Eşbaşkanlar, "Kaldırımları annelerimiz, kardeşlerimiz, eşlerimiz, çocuklarımız ve engelli yurttaşlarımız kullanıyor. Bu hakkın kullanımına saygı göstermek kendimize saygı göstermektir" dedi.

HAK İHLALLERİNE YAPTIRIM

Diyarbakır Caddesi, Aydın Arslan Caddesi, SSK Kavşağı, Gök Taksi Civarı ile Sanat Sokağında bulunan esnafları ziyaret eden Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, esnafların kentte artık kronik bir hal alan kaldırım işgallerine son vermelerini, bu konuda belediyeye yardımcı olmalarını istedi.

Esnaflardan duyarlı olmalarını isteyen Eşbaşkanlar, yaz mevsimi ile birlikte kaldırım işgallerinde ciddi bir artış yaşandığını dile getiren Eşbaşkanlar, "Yaya kaldırımlarına ve yaya geçişlerine Masa-Sandalye bırakarak yaya trafiğini engelledikleri yönünde vatandaşlardan çok yoğun şikâyetler alıyoruz. Kaldırım işgalleri sadece bugünün sorunu değil, biz Batman Belediyesi olarak bu soruna kalıcı çözümler bulmak amacıyla Esnaf Sanatkârlar Odası, Kahveciler Odası ve diğer sivil Toplum Kuruluşları yetkilileri ile pek çok defa görüşmeler yaptık. Bu sorunun çözümü için sadece kurumların çabası da yetmez. Özellikle esnaflarımızın 'Kentimizi seviyoruz, kaldırımları temizliyoruz' şiarıyla hareket etmeleri gerekir" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Gülistan Akel Sabri Özdemir Diyarbakır Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title