Haberler

Belediye Eş Başkan Vekilleri Çalışmaları Denetledi

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri, kent merkezinde yapılan istinat duvar çalışmalarını denetledi.

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri, kent merkezinde yapılan istinat duvar çalışmalarını denetledi.

Hakkari Belediyesi, 25 bin metreküp taş istinat duvar ihalesi işi kapsamında kentin Medrese Mahallesi'nde bulunan Bayındırlık Kavşağı üzerindeki yol güzergahına 50 metre uzunluğunda ve 9 metre yüksekliğinde taş istinat duvar yapım çalışmalarını başlattı. Medrese Mahallesi Bayındırlık Kavşağı yol güzergahında başlatılan taş istinat duvar çalışmaları, belediye eş başkan vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon beraberlerindeki belediye eş başkan yardımcıları, belediye encümenleri ve Fen İşleri Müdürlüğü heyetiyle inceledi.

Burada incelemelerde bulunan Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon, Hakkari Belediyesi eş başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'nin tutuklanmalarıyla yaşanan hukuksuz durum karşısında büyük bir üzüntü içerisine girdiklerini ifade ederek."Bugün tavır, durum, süreç ne durumda olursa olsun halkın iradesini sahipsiz bırakmayacağız. Büyük bir moral bozukluğu yaşıyoruz, fakat hiçbir şeyi kendimize engel saymadan işlerimize kaldığı yerden devam edeceğiz" diye konuştular. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatma Yıldız Hakkari Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title