Haberler

Belediye Encümen Üyesi Akçay'ın Mutlu Günü

Kütahya’nın Hisarcık ilçesi Belediye Encümen ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akçay’ın oğlu Ali Akçay, Kübra Çetin ile dünya evine girdi.

Kütahya'nın Hisarcık ilçesi Belediye Encümen ve AK Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Akçay'ın oğlu Ali Akçay, Kübra Çetin ile dünya evine girdi.

Tavşanlı ilçesinde gerçekleştirilen genç çiftlerin düğün törenine Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık AK Parti İlçe Başkanı Salim Turası, Buca'lı Tahtalı İnşaat sahibi Mehmet Ali Tahtalı, Hisarcık Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Naim Şahin ve davetliler katıldı.

Akçay ve Çetin aileleri davetlileri düğün merasiminin yapılacağı salonunun girişinde karşıladı.

Törende ayrı merdivenlerden düğün salonuna inen Ali Akçay ve Kübra Çetin çifti düğün pastasını birlikte kesti. Dans eden genç çiftlere davetlilerde eşlik etti.

Piste çıkarak canlı müzik eşliğinde yöre oyunlarından örnekler sunan Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, konuşmasında "Bu güzel yuvanın hayat boyu huzur sağlık ve bereketli olmasını ve iki cihan saadeti diliyorum" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Akçay Ak Parti Hisarcık Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title