Haberler

Belediye Destek Verdi Üretim Arttı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Köprübaşı’ndaki çilek üreticilerine yaptığı destek meyvelerini vermeye başladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin Köprübaşı'ndaki çilek üreticilerine yaptığı destek meyvelerini vermeye başladı.

Manisalıların ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, kırsal kalkınmanın sağlanması için de üreticileri destekliyor. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'nca yürütülen çalışmalar kapsamında Köprübaşı'nda 28 çilek üreticisine yüksel plastik tünel desteğinde bulundu. Üreticilere yapılan destek de ilk meyvelerini vermeye başladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün önderliğinde, üreticilere destekler vermeye devam edeceklerini dile getiren Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanı Bircan Gençoğlu, "Proje kapsamında Büyükşehir Belediyemizce Köprübaşı'nda 28 üreticiye kişi başına bir dekar olmak üzere yüksek plastik tünel kurulmasında galvanizli boru, boru bükme işi, gergi teli, örtü naylonu, klips, sabitleme çubuğu desteklerinde bulunduk. Bu projeyle çilek üretim sahaları örtü altına alınarak üreticilerimizin yağış ve don olaylarından maruz kaldıkları ürün ve kalite kaybının önüne geçildi. Ayrıca hasat süresi de ciddi oranda arttı" dedi.

Çilek üreticisi Halil Kahraman da, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e tarıma sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ederek, çiftçilerin yüksek plastik tünel sera desteği ile birlikte kış aylarında da çilek hasadı yapabildiğini ve bu sayede gelir elde edebildiklerini belirtti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Ergün Köprübaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title