Haberler

Belediye'den Muhteşem Engelliler Gecesi

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta sonu Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinliklerde; engellilerin, profesyonelleri aratmayan gösterileri "Engel Sadece Beyinlerde" sözüne de haklılık kazandırdı.

Tüm salonun hınca-hınç dolu olduğu gecede, engellilerin gösterilerini dakikalarca alkışlayan Karacabeyliler, çeşitli engelli gösterilerinde yer alarak "Kalbimiz Sizinle" mesajı verdi.

'Osmanlı Döneminde Sosyal Yaşam' temasının işlendiği etkinliklere yoğun katılımla destek veren vatandaşlar; Engellileri sosyal ve kültürel hayatın başarılı birer bireyi olarak görmekten duydukları memnuniyeti ifade etti.

Karacabey Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Vural: Belediye olarak her zaman engelli vatandaşlarımızın yanında olduğuna vurgu yaparak: "Tüm engelli kardeşlerimizi Karacabey Belediyesi olarak büyük bir içtenlikle kucaklıyoruz. Onların bu gecede gösterdikleri son derece başarılı görsel etkinlikler gerçekten göğsümüzü kabarttı. Yeterli imkânlar sunulduğunda, sorunları çözüldüğünde neler yapabileceklerini bizlere gösterdiler. Bu gece gösterdikleri performanstan da hareketle onların arzuladığı Çağdaş Kent ortamını mutlaka yaratacağız. Başkanımız Sayın Ali Özkan'ın 'Engelliler için Engelsiz bir Karacabey' hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerlemeyi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Karacabey Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Gülcan Fırtına, tüm Karacabeylilere etkinliklerinde yanlarında olduğu için teşekkürlerini ifade ederken "Biz engellilere yönelik son yıllarda gözlenen olumlu yaklaşımlar ve toplumsal bilinç gerçekten çok sevindirici. Bu gecede annesinin hastalığı nedeni ile aramızda olmayan Dernek Başkanımız Sayın Kadir Altıneller'e de selam ve sevgilerimizi gönderiyor, her zaman yakın ilgisini hissettiğimiz Belediyemize de minnettarlığımızı sunuyorum" şeklinde konuştu.

Karacabey Belediyesi KARYEK kursiyerlerinin önemli katkı sunduğu ve Fitnes Gösterisi, Kafkas Halk Oyunları, Karyek Folklor gösterisi, Karyek Fotoğraf Kursiyerlerinin Engelliler yararına gerçekleştirdiği Fotoğraf Satış Açık artırması gibi etkinliklerin yer aldığı ve sunuculuğunu Güray Kırlı'nın yaptığı etkinliklerde; Buğçe Su Toklu, Yücel Ülker, Nilüfer Çoksaygılı, Eymen Karahasanoğlu, Cenker Özdemir, Yekta Özdemir, Gökalp Erdem, Esengül Özgür, Hamiyet Özenli, Çiğdem Ün Özdemir, Ebru Erdem, Zehra Bertan, Nihal Savaş, Gülsen Çiftçi, Berrin Alp, Sibel Bilgin, Eymen Karahasanoğlu, Pınar Kuzu, Buğçe Su Toklu, Nihan Sevik, Meltem Üstündağ, Beril Yılmaz, Melisa İçöz, Zerrin Üstündağ, Cenkel Özdemir, Yekta Özdemir, Çiğdem Ün Özdemir, Gökalp Erdem, Ebru, Gülsen Çiftçi, Oya Girişken, Kayra Palabıyık, Eymen Karahasanoğlu, Arefe Cesur ve Nuray Oduncu, Kaftan ve dönemi yansıtan tarihi giysiler ile sahne alırken 'Osmanlıda Sosyal Yaşam' konulu gösterinin kaftan tasarımcılığı, 'Miss Nina Moda Evi" ve Nilüfer TOKLU tarafından gerçekleştirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karacabey Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title