Haberler

Belediye Başkanlarının AK Parti'ye Katılım Töreni TBMM'de Yapılacak

Giresun'da Bir Süre Önce Partilerinden İstifa Eden Belediye Başkanlarının AK Parti'ye Katılım Törenin TBMM'de Yapılacağı Bildirildi

Giresun'da bir süre önce partilerinden istifa eden belediye başkanlarının AK Parti'ye katılım törenin TBMM'de yapılacağı bildirildi.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından yapılan davet ile partilerine katılan belediye başkanlarına için 28 Aralık tarihinde grup toplantısında bir katılım töreni düzenleneceğini belirtti.

Geldi, açıklamasında şunları kaydetti:

'Katılım törenine il yönetimi, ilgili ilçe başkanlarımız Hamit Karahanoğlu, Eyüp Kaplan, Zeki Karabul davet edilmiştir. Katılım töreninde Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çamoluk Yenice Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Gerçek, Bulancak Aydındere Belde Belediye Başkanı Haydar Karakılıç, Keşap Karabulduk Belde Belediye Başkanı Mehmet Öztürk, ve Çamoluk Belediye Başkanı Özcan Çinici'ye rozetleri takılacaktır.'

(ME-İSM-ÜNS) - GİRESUN

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title