Haberler

Belediye Başkanları Beylikdüzü'nde Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Her ay farklı ilçede düzenlenen "3. Bölge Belediye Başkanları" Toplantısı, bu ay Beylikdüzü'nde yapıldı.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un ev sahipliğinde gerçekleşen organizasyonda, yerel yönetimler ve belediye iş alanları ile ilgili pek çok konu masaya yatırıldı.

"İstanbul Üçüncü Bölge Belediye Başkanları" toplantısına bu ay Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ev sahipli yaptı. Bayece Restoran'daki toplantının koordinatörlüğünü ise Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu üstlendi. Toplantıya Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile Güngören Belediye Başkanı Şakir Yücel Karaman, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Selim Temuçin, AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü ve üçüncü bölgede bulunan belediyelerde görevli belediye başkan yardımcıları katıldı.

Yerel Yönetimler ve Belediye İş Alanları Konuşuldu

Belediye Başkan yardımcılarının dinlendiği toplantıda yerel yönetimlerle ilgili konularda başkan ve başkan yardımcıları düşüncelerini paylaştı. İmar çalışmaları, kentsel dönüşüm, zabıta yönetmeliği, sözleşmeli personelin durumu, belediye başkan yardımcılarının özlük hakları, başkan yardımcısı, müdür ve diğer personel alımında dikkat gedilmesi gereken ilkeler, berberlerin Pazar günleri tatil yapma istekleri konusu, mesai saatleri dışındaki cenaze işlemleri ve Belediyeler arasındaki koordinasyon toplantıda görüşülen konular arasında yer aldı.

Başkan Uzun'dan "Belediye Başkanları Arasında Komisyon Oluşturalım" Önerisi…

Toplantıya ev sahipliği yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yaptığı konuşmada düzenlenen toplantıların faydalı olduğunu belirtti. Başkan Uzun ayrıca görüşülen konuların belediye başkanları arasında komisyonlar oluşturularak, yeniden değerlendirilmesi önerisinde bulundu. Konuşmasının son bölümünde ise Beylikdüzü ile ilgili bilgi veren Başkan Uzun, toplantıya ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Toplantının koordinatörlüğünü üstlenen Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu, diğer belediye başkan ve başkan yardımcıları da verilen yemek ve ağırlamadan dolayı Başkan Uzun'a teşekkür etti.

Toplantı öncesinde Başkan Uzun, belediye başkanlarına ilçeyi gezdirerek, tamamlanan ve yapımı devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Toplantı sonunda ise Başkan Uzun ve Belediye Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Ali Gençbay, Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanları Av. Ercan Ay, Ayhan Başarır misafirlerini kapıda uğurladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçelievler Yusuf Uzun Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title