Haberler

Belediye Başkanları Akdoğan'a Doğalgaz Firmasını Şikayet Etti

Bilecik kent merkezinin yanı sıra Bayırköy beldesi ve Osmaneli ilçesinde doğal firması ile yaşanan sıkıntılar, belediye başkanları tarafından Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan'a bildirildi.

Bilecik merkezde bir çok mahallede doğalgaz firmasının yaptığı çalışmalar sonrası, vatandaşlar zor durumda kalarak günlerce toz, duman ile uğraşmışlardı. Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, yaptığı Bilecik ziyaretleri sırasında Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret ederek, il, belde ve ilçe belediye başkanlarının sorunları dinlediği sırada doğalgazla ilgili yaşanan olumsuzluklar gündeme geldi. Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Akdoğan'a, Aksa Bilecik, Bolu Doğalgaz firmasının planlamalarını belediye çalışmalarına göre değil kendi serbest hareketlerine göre yaptıklarını belirterek, "Bu da bizim vatandaşla stratejimizi tamamen bozuyor. Şehirde bir çizik olsa herkes belediyeden biliyor" dedi.

Ziyarette, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman ve Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin de aynı konuda sıkıntı yaşadıklarını dile getirdiler.

"DOĞALGAZ DAĞITIM İŞİNİ ALAN MÜTEAHHİT FİRMA 5 YILDA BAZI TAAHHÜTLERİ VARDI"

Konu hakkında Yalçın Akdoğan ile yapılan konuşmalarda, belediye başkanların yanında bulunan Ak Parti eski İl Başkanı ve 2'inci sıra adayı Ramazan Kurtulmuş, bölgenin doğalgaz dağıtım işini alan müteahhit firmanın 5 yılda bazı taahhütlerini olduğunu ve onları yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Kurtulmuş, "Ama bu süreçte yapılacak olan çalışmalar kesintiye uğradı. Mahkeme süreci ile yetki iptali söz konusu oldu. Burada da müteahhit firmanın taahhütlerini etmiş olduğu ilin merkezi, belde ve ilçelerinde olan bazı taahhütlerini yerine getirmedi, bir aksama oldu. Onun için de Osmaneli'nde bir mahalle var. O mahallede doğalgaz çalışmaları yarım kaldığı için Osmaneli Belediye Başkanının talebi oydu. Bayırköy Belediye başkanımızın talebi de Bayırköy'de olan doğalgaz çalışmalarının bir an önce bitirilmesi. Gelişen yerlerimize doğalgaz götürme ve daha önce eksik kalan çalışmaları tamamlamamız devam ediyor" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalçın Akdoğan Osmaneli Bayırköy Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Büyükçekmece Belediyesi hangi parti? Büyükçekmece Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Kızılcık Şerbeti Giray kim, gerçek adı ne? Kaan Taşaner kimdir, kaç yaşında? Yekta Faik Yılmaz kimdir? Memleket Partisi Artvin Kemalpaşa Belediye Başkan Adayı Yekta Faik Yılmaz Kaç yaşında, nereli? Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kimdir? Zafer Partisi Isparta- Merkez Belediye Başkan adayı Gökmen Hakkı Gökmenoğlu kaç yaşında, nereli? Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title