Haberler

Belediye Başkanının Park Halindeki Aracına Silahlı Saldırı

Güncelleme:

Denizli'nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Gürcan Güven'in aracına silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 2 kurşun araca, 1 kurşun ise belediye başkanının evine isabet etti.

Denizli'nin Çivril İlçe Belediye Başkanı Gürcan Güven'in aracı kurşun yağmuruna tutuldu.

TÜFEKLE OTOMOBİLE ATEŞ AÇTILAR

Olay, sabaha karşı 05.30 saatlerinde Çivril ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, tüfekle Çivril Belediye Başkanı'nın aracına ateş etti. Açılan ateş sonrası 2 kurşun araca, 1 kurşun ise belediye başkanının evine isabet etti.

GENİŞ ÇAPLI SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olayın ardından emniyet müdürlüğü ekipleri bölgeye gelerek incelemelerde bulundu. Bölgedeki güvenlik kameraları incelemeye alınırken, geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

"KİMSEYLE ŞAHSİ HUSUMETİM YOK"

Olayın araştırıldığını belirten Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, "Ben bu toprağın evladıyım. Kimseyle şahsi bir husumetim, kavgam yok. Bugün yapılan saldırı bizim yapmak istediğimiz hizmetleri yavaşlatma amacıyla yapılmıştır. Çivril için yaptığımız, yapmak istediğimiz hiçbir hizmetten ne vazgeçeceğiz ne de erteleyeceğiz. Biz bu yola Çivril için çıktık Çivril'in menfaatine olan hiçbir şeyden bizi döndüremezler" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gürcan Güven Denizli Çivril 3.Sayfa Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

Delibalta:

Korktun mu len :D

1
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, içinden günde 7. 500 İhlas Suresini oku, Mümin bir Müslüman olmanın verdiği mutlulukla dünya hayatını yaşa.

2
0
yanıtYanıtla
ali:

belediyeler ne zaman milletin malını yol yesil alan felan filan diye el atmaktan vazgececekler bende aynı maduriyeti 20 senedir yasiyorum bu belediyelere kimse dur demiyo bakalim sonu nolacak

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title