Haberler

Sapanca Belediye Başkanı'nın Aracına Silahlı Saldırı Düzenlendi

Güncelleme:

Sakarya'nın Sapanca İlçesi Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in park halindeki makam aracına silahlı saldırı düzenlendi.

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nın AK Partili Belediye Başkanı Aydın Yılmazer'in park halindeki makam aracına silahlı saldırgan tarafından saldırı düzenlendi.

ŞÜPHELİ, RAPORLU ÇIKINCA SERBEST BIRAKILDI

Alınan bilgiye göre, Yılmazer'in, belediye otoparkındaki makam aracına, K.Y.C. tarafından henüz belirlenemeyen nedenle 3-4 el ateş edildi. Polis ekipleri tarafından yakalanan şüpheli, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden psikolojik rahatsızlığına yönelik raporu olduğu bildirilen şüpheli, savcılıkça serbest bırakıldı.

"BİZ BU EĞİLİMİ NEFRETLE KINIYORUZ"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ayhan Sefer Üstün ve partililer, Belediye Başkanı Yılmazer'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.Üstün, belediyedeki ziyaretinde yaptığı konuşmada, Sakarya'nın barış ve huzur kenti olduğunu söyledi. Bu tür huzur bozucu davranışlara izin vermeyeceklerini anlatan Üstün, "Biz bu eğilimi nefretle kınıyoruz ve bu tür olayların her zaman karşısında olacağımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Başkanımızın, Sapanca'mızın yanındayız. Bu tür olaylara pabuç bırakacak bir teşkilat, hükumet değiliz. Son 10 yılda çetelerin küçüğü, büyüğü cezaevine girdi. Dolayısıyla bu tür ufak şeylere pabuç bırakmayız" diye konuştu.

"YARGI, GEREĞİNİ YAPMALI"

Üstün, yargıdan gereğini yapmasını beklediklerini vurgulayarak "Böylesi vukuatları olan birinin sokaklarda dolaşıyor olması ve buna yargının sessiz kalması veya görmezden gelmesi bizim açımızdan gerçekten şaşkınlıkla karşılaşılacak bir durumdur. O bakımdan gereğinin yapmasını bekliyoruz" ifadesini kullandı. Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

"SALDIRGAN ŞAHISLA HİÇBİR MUHABBETİM, SAMİMİYETİM YOK"

Yılmazer, tatsız bir olay yaşandığını belirterek "Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden raporu olan şahıs, park halindeki makam aracıma üç dört el ateş ediyor. Şahısla hiçbir muhabbetim, samimiyetim yok. Ne iş ne de siyaset hayatımda bir tanışıklığım yok. Sahiplenen bir teşkilatımız, milletimiz ve partimiz olduktan sonra bize daha da güç ve enerji verecektir. Allah'ın izniyle yolumuzda, çizgimizde devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir Aydın Ak Parti Sakarya Sapanca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Gaddar CANLI izle! Fox TV Gaddar 13. Bölüm tek parça HD izle 19 Nisan Cuma! Kızılcık Şerbeti 59. Bölüm Canlı İzle! Show TV'de Neler Oldu? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Yalı Çapkını CANLI İZLE! 19 Nisan Yalı Çapkını 66. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

Kockoc61:

Siz ilk önce akp olarak ilcenizde naylon faturaci tefeci bir adamla işbirliği yapmayı bırakın

0
0
yanıtYanıtla
Ffffff:

Hemen yargıya ver canınız ne kadar tatlı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title