Haberler

Belediye Başkanını Dolandırmak İsteyen Zanlı Suçüstü Yakalandı

Ordu'da kendisini vali yardımcısı olarak tanıtıp Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar'dan "şehit ailesine yardım edeceğiz" diyerek para talep eden bir kişi emniyet ekiplerince suçüstü yakalandı.

Ordu'da kendisini vali yardımcısı olarak tanıtıp Perşembe Belediye Başkanı Kemal Bahtiyar'dan "şehit ailesine yardım edeceğiz" diyerek para talep eden bir kişi emniyet ekiplerince suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, zanlı N.K (22) Belediye Başkanı Bahtiyar'ı cep telefonundan arayarak, "Başkanım bir şehit ailemizin çocuğu üniversitede okuyor ve acil paraya ihtiyacı var. Size bir arkadaşı yönlendireceğim kendisine 750 lira vermenizi rica ediyorum. Biz size daha sonra iade edeceğiz" dedi.

Bahtiyar da bunun üzerine "buyursun gelsin" cevabını vererek söz konusu kişiyi belediyeye davet etti.

Daha  sonra durumdan şüphelenen Bahtiyar, vali yardımcılarıyla görüşerek böyle bir yardım talep edilip edilmediğini sordu. Vali yardımcılarından gelen "hayır" cevabı üzerine Bahtiyar, ilçe emniyet yetkililerine durumu bildirdi.

Talep ettiği parayı almak üzere belediye binasına gelen zanlı N.K, burada emniyet ekiplerince suçüstü yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlı emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilirken, olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.

Kaynak: AA / Yerel

Kemal Bahtiyar Perşembe Ordu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Damla kimdir? Peki, Survivor Damla kaç yaşında, nereli? Bein Sports 1-2-3 CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Trabzonspor Karagümrük maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! TS Karagümrük maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Survivor Damla elendi mi? Survivor Damla gitti mi 24 Nisan 2024? Trabzonspor Karagümrük maçı CANLI izle! 24 Nisan TS Karagümrük ZTK maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Sandık Kokusu 20. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
title