Haberler

Belediye Başkanından Oğluna Görkemli Sünnet Düğünü

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ın oğlu Muhammet Emir, Göl Spor Tesislerinde yapılan görkemli sünnet düğünüyle erkekliğe adım attı.

Siyaset ve iş dünyasından birçok ismin bir araya geldiği sünnet düğününde yüzlerce davetli hazır bulundu. Orhangazi protokolünün tam kadro yer aldığı sünnet törenine AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa AK Parti İL Başkanı Cemalettin Torun ve Bursa'nın eski Milletvekilleri de katılım gösterdi.

MEHTER TAKIMINDAN GÖRSEL ŞÖLEN

Osmanlı sultanlarının giydiği kostüm ile davetlilerin arasına Bursa mehter takımı ile gelen Muhammet Emir Çağlayan, yüzlerce davetlinin ilgi odağı oldu. Mehter takımının ön safında yer alan küçük Çağlayan, sahneye kadar marşlar ile geldi. Küçük Çağlayan'ı ise cep telefonu ile kayıt yapmaya çalışan davetliler birbiriyle yarıştı. Yemek ikramlı olan sünnet cemiyetinde davetliler, Osmanlı Marşları eşliğinde yemeklerini yedi.

"BU ORGANİZASYONDA DAHA ÇOK HEYECANLANDIM"

Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, törenlerinde selamlama konuşması yapmak üzere eşi Zöhre Çağlayan ve Muhammet Emir ile sahneye çıktı. Başkan Çağlayan, siyasi ve iş hayatı gereği birçok organizasyon tertip ettiklerini belirterek, "Bu organizasyon özellikle beni çok heyecanlandırdı. Tüm davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

SEMAZENLER GÖSTERİ YAPTI

Başkan Çağlayan'ın selamlama konuşması ardından semazen gösterileri sahne aldı. Peş peşe okunan ilahiler ardında tavaf eden semazenler davetlileri büyüledi. Semazen gösterilerinin hemen ardından takım merasimi için eşi Zöhre hanım ile oğlunun sünnet makamına geçen Başkan Çağlayan, davetlilere katılımlarından dolayı teşekkür ederken, öte yandan tebrikleri kabul etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan Orhangazi Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title