Haberler

Belediye Başkanından "Kasabanın Şerifi " İmzalı Bayram Mesajı

Güncelleme:

Beşikdüzü ilçe Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu "Kasabanın şerifi" imzalı bayram afişlerinde kentteki temel sorunlara dikkat çekildi.

Trabzon'un Beşikdüzü ilçe Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, ilçenin farklı noktalarındaki bilboardlara "Kasabanın şerifi" imzasıyla astırdığı afişlerle vatandaşların bayramını kutladı.

İLÇEDEKİ SORUNLARA DİKKAT ÇEKTİ

İlanlarında "Kasabanın şerifi" imzasını kullanan ve hemşehrilerinin bayramını kutlayan Başkan Bıçakçıoğlu, "Kurban olurum size, çöpler poşette. Saatinde", "Kurban olurum size hayvanlar köye" ve "Kurban olurum size kaldırımlar hepimizin" yazarak, ilçedeki sorunlara dikkati çekti.

"İNŞALLAH VATANDAŞLARIMIZ DAHA DİKKATLİ OLUR"

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Bıçakçıoğlu, dikkat çekmek amacıyla esprili dil kullandığını ifade ederek, "Vatandaşlara Bayram mesajımda esprili bir dille çevre konularına daha fazla duyarlı olmasını istedim. İnşallah vatandaşlarımız bundan sonra daha dikkatli olur" şeklinde konuştu.

CHP İLÇE BAŞKANI İTİRAZ ETTİ

Öte yandan Beşikdüzü CHP İlçe Başkanı Mustafa Gültepe, ilana tepki göstererek " 'Beşikdüzü il olacak' diyen belediye başkanımız kasaba yolunda hızla ilerliyor. Kasabanın şerifi ne demek? Burası Teksas mı?" diyerek duruma tepki gösterdi.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Orhan Beşikdüzü Trabzon Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Z:

Çok hoş olmuşEapri anlayışı çok güzelmiş adamın. :)))

1
0
yanıtYanıtla
feda:

chp itiraz etmese şaşardım, kanlarına işlemiş, adam ne güzel dikkat çekmiş, oraya sıradan belediye başkanı yazsa kimse tınlamazdı, espri yapmış dikkat çekmiş güzelde olmuş

1
0
yanıtYanıtla
ismail taslak:

kendi koylusunu hayvan yeriine koyan bir belediye baskanini tebrik ediyor o hayvan yerine koydugu insanlardan aldigi oylarin karsiliginimi veriyor cok ayip sayin serif siz serifseniz ben de kizildereli olarak yazin gorusmek uzere bizden size anlarmisiniz bilmem saygilar KOYLU ISMAIL TASLAK

0
0
yanıtYanıtla
şerif:

yakışanı yapmış

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title