Haberler

Belediye Başkanından Festivalde Çoraplı Yürüyüş

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 25. Ayçiçeği Festivali kortej yürüyüşü sırasında ayakkabılarını çıkararak çoraplarıyla yürüdü.

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, 25. Ayçiçeği Festivali kortej yürüyüşü sırasında ayakkabılarını çıkararak çoraplarıyla yürüdü.

Alpullu Caddesi'ndeki açılışın ardından kortej yürüyüşü sırasında ayakkabılarını çıkaran Altayoğlu, yeni asfaltlanan yolda çoraplarıyla yürümeye başladı. Başkanı elinde ayakkabılarıyla görenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, festivalin açılış gününde, Hükümet Konağı önündeki açılış sonrası, festival alanına doğru ilerlerken, daha önce tüm Hayrabolu halkına verdiği sözü yerine getirdiğini söyledi.

18 yıldan bu yana Hayrabolu'nun caddelerinde asfaltlama çalışmaları yapılmadığını belirten Altayoğlu, şunları kaydetti:

"Su ve kanalizasyondan yollarımız deforme olmuştu. Biz, Hayrabolu Belediyesi'nde göreve geldiğimiz tarihten itibaren bu işin içine yağmur sularını ve elektrik hatlarını da ekledik. Böylece dört işi birden bitirdiğimizi, arkasından da yolları asfaltlayarak, vatandaşlarımıza kötü yollarda değil, çorapla yürüyebileceği yolları yaptığımızı ispat etmek için bir mesaj vermek istedik. Hayrabolu halkı, her şeyin en iyisine layık."

Kaynak: AA / Yerel

Fehmi Altayoğlu Hayrabolu Alpullu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title