Haberler

Belediye Başkanından Darp Edildiği İddiası

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu'nun açıklamaları- AK Parti'den milletvekili seçilen Adnan Günnar- Muhammet Balta- AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora - AK Partililer- Darp izleri Belediye başkanından darp edildiği iddiası- Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu, MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi tarafından darp edildiğini öne sürdü Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, 7 Haziran'daki genel seçimlerde MHP'den Trabzon milletvekili adayı olan Yavuz Aydın'ın ağabeyi tarafından darp edildiğini öne sürdü.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu'nun açıklamaları- AK Parti'den milletvekili seçilen Adnan Günnar- Muhammet Balta- AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora - AK Partililer- Darp izleri Belediye başkanından darp edildiği iddiası- Beşikdüzü Belediye Başkanı Bıçakçıoğlu, MHP Trabzon milletvekili adayı Yavuz Aydın'ın ağabeyi tarafından darp edildiğini öne sürdü Beşikdüzü Belediye Başkanı Orhan Bıçakçıoğlu, 7 Haziran'daki genel seçimlerde MHP'den Trabzon milletvekili adayı olan Yavuz Aydın'ın ağabeyi tarafından darp edildiğini öne sürdü.Orhan Bıçakçıoğlu, makamında gazetecilere yaptığı açıklamada, MHP Trabzon milletvekili adayı olan Yavuz Aydın'ın ağabeyi Fikret Aydın'ın bugün saat 16.15 sıralarında makamına gelerek kendisine saldırdığını savundu.Fikret Aydın'ın, kardeşi Yavuz Aydın'ın milletvekili seçilememesinden kendisini sorumlu tuttuğunu ve tehditler savurduğunu iddia eden Bıçakçıoğlu, makamında yaşanan arbedede Fikret Aydın'ın kendisini sırtından ısırarak yaraladığını öne sürdü.Bıçakçıoğlu, seçim sürecinde bir gerginlik yaşanmaması için gayret ettiğini ve ilçenin yatırım alması için çabaladığını belirterek, "Bugünkü hareketi Beşikdüzü'ne, demokrasi kültürüne yakıştıramadım. Beşikdüzü'nü dağbaşı, kimsesiz ve sahipsiz sananlar bize bu hareketi yapmışlardır. Allah ıslah etsin diyorum. Kendilerinden davacı olacağım. Hem tehdit hem şantaj hem darp var" diye konuştu.Baskıların kendilerini yıldıramayacağını anlatan Bıçakçıoğlu, "Baskılar bizi Beşikdüzü'ne getireceğimiz hizmetten alıkoyamaz ve Beşikdüzü aşkımızı bir milim dahi geri düşüremez. Şimdi daha çok hırslandım, daha çok azimliyim, daha çok kararlıyım. Beşikdüzü için gecemi gündüzüme katarak çalışmaya devam edeceğim. Beşikdüzü'nde adam gibi belediye başkanlığı yapmaya devam edeceğim" ifadelerini kullandı.Olayın ardından AK Parti'den milletvekili seçilen Adnan Günnar, Muhammet Balta, AK Parti Trabzon milletvekili adayı Salih Cora ve AK Partililer, Bıçakçıoğlu'nu makamında ziyaret edip "geçmiş olsun" dileğinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Orhan Bıçakçıoğlu Yavuz Aydın Beşikdüzü Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title