Haberler

Sarıkamış Belediye Başkanı Toksoy, Dualarla Göreve Başladı

Güncelleme:

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde belediye başkanlığını kazanan Göksal Toksoy, kurban kesiminin ardından yapılan dualarla göreve başladı.

Sarıkamış ilçesinde AK Parti'den belediye başkanlığını kazanan Göksal Toksoy, dualarla göreve başladı.

AK Parti Kars Milletvekilli Yunus Kılıç, belediye düğün salonunda düzenlen toplantıda yaptığı konuşmada, kentin tarihiyle doğasıyla insanıyla birçok özelliği olduğunu belirterek, Sarıkamış'ın şehitlere ev sahipliği yapan diyar olduğunu söyledi.

Her aileden şehidin olduğu bir vatan toprağı olduğunu vurgulayan Kılıç, " Sarıkamış'ın kendi sorunlarına çözüm getirecek aday ve partiyi seçerek bir kez daha aklını kullandı. Özellikle AK Parti'nin ülkemizde yeşertmiş olduğu kardeşlik havasında, bu ülkede son 12 yıldır hizmet üreten ve bunun yanında insanına karşı hürmet üreten ve her insanı, her ferdi dinine, kökenine bakmadan seven, başbakanına ve AK Parti'ye Sarıkamış güvenmiş ve onay vermiştir" diye konuştu.

Milletvekili Ahmet Arslan da seçimde canla başla çalışan herkese teşekkür ederek, yeni seçilen başta belediye başkanı, il genel meclisi ve belediye meclisi üyelerine, mahalle ve köy muhtarlarına başarılar diledi.

Başkan Toksoy ise Sarıkamış halkının işi ehline teslim ettiğini ifade ederek, "Sıra bizde. Biz Sarıkamış halkına layıkıyla hizmet edeceğiz" dedi.

Milletvekili Kılıç, kurbanlığın kesimine yardım etti

Konuşmaların ardından belediye binası önünde düzenlenen kurban kesim törenine geçildi. Kurban kesecek kasaplar, büyükbaş hayvanın yere yatırılmasında zorlanınca devreye mesleği veterinerlik olan Milletvekili Kılıç girdi.

İpi eline alarak, kurbanlık düveyi bağlayan Kılıç, kurbanlığın yere yatırılmasını sağladı ve nasıl kesileceğini anlattı. Çevredeki vatandaşlar da Kılıç'ı alkışladı.

Kurban kesiminin ardından dua edildi. Toksoy, makama geçerek, tebrikleri kabul etti. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

Göksal Toksoy Sarıkamış Ak Parti Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Berna elendi mi? Survivor'da dün akşam kim elendi? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu?
title