Haberler

Belediye Başkanı Sarı Göreve Başladı

AĞRI (İHA) – Ağrı’nın Eleşkirt Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Sarı, belediyeye gelişinde personel tarafından çiçeklerle karşılandı.

AĞRI (İHA) – Ağrı'nın Eleşkirt Belediye Başkanı seçilen Sebahattin Sarı, belediyeye gelişinde personel tarafından çiçeklerle karşılandı.

Belediye Başkanı Sebahattin Sarı, beraberindeki kalabalık bir grupla belediye binasına geldi. Burada Yazı İşleri Müdürü ve personeller tarafından karşılanan Sarı, makam odasına geçti. AK Parti'den planlı ve programlı çalışabilmek için aday olduğunu belirten Sarı, "Bizim ilçemize en iyi hizmeti AK Parti iktidarı ile verebilirdik. Ben 1984-94 yılları arasında başkanlık yaptım. Eleşkirt'in nüfusu 20 bin olmasına rağmen 4 bin nüfuslu Hamur ilçesi kadar para alamıyordu. Hep birlikte ilçeyi yöneteceğiz. Ben ve aday olan diğer arkadaşlarım, hepimizin amacı aynıydı, Eleşkirt'te hizmet. Ben geçmişe takılıp kalmayacağım. Nuri Çelik bunu yaptı. Sait Yami bunu yaptı. Hepsine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Kimse bana Nuri Çelik böyle yaptı, şöyle yaptı demesin. Mevlana'nın dediği gibi 'dün dünde kaldı, bugün yeni şeyler söylemek lazım' diyerek önümüze bakacağız. Belediyede çalışan tüm personel görevini en iyi şekilde aksatmadan yapacak. Tüm personelim bundan emin olsun ki ayrım olmayacak" dedi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sebahattin Sarı Muammer Sarı Eleşkirt Ağrı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title