Haberler

Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, Mazbatasını Aldı

Güncelleme:

Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer, mazbatasını aldı ve ilk icraat olarak ta bir çiftin nikahını kıydı.

Ayvalık'ın CHP'li Belediye Başkanı Rahmi Gençer, mazbatasını aldı ve ilk icraat olarak ta bir çiftin nikahını kıydı.

Ayvalık ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden belediye başkanı seçilen Rahmi Gençer, Ayvalık İlçe Seçim Kurulu Başkanı Kemal Özkan'ın elinden mazbatasını aldıktan sonra seçilen belediye meclis üyeleriyle birlikte belediye otobüsüne binerek makamına geldi.

Belediyeye gelişinde davul zurna ile karşılanan Gençer, belediye binasının alt katında bulunan Yazı İşleri Müdürlüğü bölümünde tebrikleri kabul etti. Bu sırada nikah kıydırmak için bekleyen bir çiftin olduğunu öğrenen Gençer, makamına oturmadan Suna Sultan Örer ve Naci Özaltan'ın nikahlarını kıydı.

Rahmi Gençer, burada yaptığı açıklamada, "Bu gün enteresan bir gün. Ben göreve başlıyorum ve ilk nikahımı kıyacağım bu yüzden ben de çok heyecanlıyım sizler kadar. Böyle bir şey denk geldi. Bu gün ayın 4'ü, saat 4, dördüncü ay ve 2014. Dörtler yan yana size inşallah çok mutluluk getirecektir. Bu dört dörtlük bir nikah olacaktır." diye konuştu. - Balıkesir

Kaynak: AA / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi Rahmi Gençer Kemal Özkan Ayvalık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title