Haberler

Belediye Başkanı Özaltun, Güneydoğu Gazisi Akbulut'un Nikahını Kıydı

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, tedavi gördüğü Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi Hastanesi'nden (GATA) taburcu olan Güneydoğu gazisi Uzman Çavuş Hakan Akbulut'un nikahını kıydı.

Görev yaptığı Mardin'in Nusaybin ilçesinde, bir süre önce bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik olarak yürütülen operasyonlar esnasında ağır yaralanan ve ardından Ankara GATA'ya sevk edilen Beyşehirli jandarma özel harekatçı uzman çavuş Hakan Akbulut, hastaneden taburcu edilmesinin ardından dünya evine girdi.

GATA'da yanık ünitesinde uzun süre tedavi gördükten sonra hayati tehlikeyi atlatan ve sağlığına tekrar kavuşması sonrasında hastaneden taburcu edilen 31 yaşındaki Akbulut, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun'un kıydığı nikahın ardından Gurbet Çetiner'le (30) yaşamını birleştirdi.

Özaltun, yaptığı konuşmada, yaklaşık bir ay önce GATA'da ziyaret ettikleri gazi uzman çavuş Akbulut'un o günkü durumuyla bugünkü durumu arasında çok iyi bir iyileşmenin söz konusu olduğunu söyledi.

Özaltun, "Allah'ım inşallah genç çiftimizin burnunu kanatmasın, sadece sizlerin değil Güneydoğu bölgesi ve ülkemizin farklı noktalarında görev yapan kolluk kuvvetlerimiz için de bu mübarek günlerde aynı dileklerimiz geçerli. Allah'ım onların da yar ve yardımcısı olsun. Dün, hastanede ziyaret ettiğimiz kardeşimizin bugün nikahını kıyma şerefine de eriştiğimiz için ayrı bir sevinç yaşıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. İnşallah bir yastıkta kocayın.İki cihanda mutluluğunuz daim olsun." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Murat Özaltun Beyşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title