Haberler

Belediye Başkanı'ndan Ormancı Türküsüyle Protesto

Atatürk Kent Ormanı’nın Nilüfer Belediyesi’nden alınarak Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne verilmesinden dolayı çok sayıda Nilüferli ve doğa sever Nilüfer Kent Konseyi öncülüğünde direniş etkinliği düzenledi.

Atatürk Kent Ormanı'nın Nilüfer Belediyesi'nden alınarak Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne verilmesinden dolayı çok sayıda Nilüferli ve doğa sever Nilüfer Kent Konseyi öncülüğünde direniş etkinliği düzenledi. Etkinliğe katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ormancı türküsünü Atatürk Kent Ormanı'na uyarlayarak tepkisini dile getirdi.

Etkinlik öğle saatlerinde Atatürk Kent Ormanı'nda çok sayıda Nilüferli ve doğa dostunun katılımıyla başladı. Alana menekşeler eken katılımcılar çeşitli sloganlar atarak Atatürk Kent Ormanı'na sahip çıktı.

Etkinliğe nişanlısı Seden Baştimur ile birlikte katılan Başkan Mustafa Bozbey, Büyükşehir'in kentin en önemli sorunu olan ulaşım problemini çözmesi gerektiğini ifade ederek, "Bu kent sizlerin sayesinde örnek oldu. Bu konuda tüm Bursalılar'ı duyarlılığa davet ediyoruz. Bunun gibi birçok alanın Orman Genel Müdürlüğü tarafından belediyelere verildiğini görüyoruz. Buraya defalarca övgüler yağdırmalarına rağmen Büyükşehir istedi diye vermelerini hazmedemiyoruz. Burada halk memnun. Burası aynı anlayışla yönetilmeli. İlgili tüm kurumları duyarlılığa davet ediyoruz" dedi.

Başkan Bozbey konuşmasının ardından Ormancı türküsünü Atatürk Kent Ormanı'na uyarlayarak tepkisini dile getirdi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Mustafa Bozbey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title