Haberler

Belediye Başkanı Mehmet Tutal Öğretmenleri Unutmadı

Güncelleme:

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal Seydişehir'de görev yapan öğretmenleri ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

24 Kasım Öğretmenler Gününde Seydişehir'de çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Seydişehir Mahmut Esat Anadolu Lisesi'nin organize ettiği programda öğretmenler bir araya gelirken, Okul Müdürü Mehmet Karakuşak'ın sunumuyla başlayan program günün anlam ve önemini belirten konuşmaları ve şiirlerin okunması ile devam etti.

Göreve yeni atanan öğretmenlerin eğitim ve öğretimde başarı yemini etmesiyle devam eden programda yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Belediye Başkanı Mehmet Tutal tarafından hediyeleri takdim edildi. Öğrencilerin çok şanslı olduğunu ifade eden Başkan Tutal, teknoloji çağında tüm imkanlardan faydalanıldığını ve her şeyden önemlisi öğretmenliğe, bilgeliğe ve öğrencilerinin gözlerine sevgiyle bakan öğretmenlere sahip olunduğunu belirtti.

Medeniyet Okullarının Seydişehir Şaban Cengiz Kültür Merkezi'ndeki "Yazar Buluşmaları" öğrenci programına katılan Başkan Mehmet Tutal öğrencilere seslenerek öğretmenlerin kıymetinin bilinmesini belirterek; onların hayatlarını eğitim, öğretime adamış ve geleceğimize ışık tutarak ufku geniş bireyler yetiştirdiklerini kaydetti.

Başkan Mehmet Tutal daha sonra öğretmenleri okullarında ziyaret ederek Öğretmenler Günü anısına gül takdim ederek görevlerinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Tutal Seydişehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title