Haberler

Göre Belediye Başkanı Kendi Oğlunun Nikahını Kıydı

Güncelleme:

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre Topçu, Cemile Kartal ile dünya evine girdi.

Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu'nun oğlu Emre Topçu, Cemile Kartal ile dünya evine girdi. Düğünde genç çiftin nikahını damadın belediye başkanı olan babası kıydı.

Göre Düğün Salonunda yapılan ve çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde Emre Topçu ve Cemile Topçu (Kartal) çiftinin nikah şahitlerini AK Parti Milletvekilleri Erdal Feralan, Ebubekir Gizligider,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av.M.Ali Tanrıver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Şifa Çiftçi yaptı. Çiftin nikahını ise damadın Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu kıydı.

Nikan sonrasında çiftin evlilik cüzdanını AK Parti Nevşehir Milletvekili A.Erdal Feralan, gelin Cemile Topçu'ya verdi. Feralan, "Cumhurbaşkanımızın söylediği 3 çocuk söylemini şaka zannetmeyelim. Bende çifte 3 çocuk tavsiyesinde bulunarak tebrik ediyor ve mutluluklar diliyorum" diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider'de genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar dileyerek gelin ve damada Kuranı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Topçu Ak Parti Nevşehir Kartal Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title