Haberler

Belediye Başkanı Gürsoy'a Doğum Günü Sürprizi

Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara’da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri etkinliğinde sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşılaştı.

Bitlis'in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy, Ankara'da düzenlenen Bitlis Tanıtım Günleri etkinliğinde sürpriz doğum günü kutlamasıyla karşılaştı.

Doğum günü sürprizini hazırlayan AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ve Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ile birlikte Adilcevaz standına gelen misafirler ve çalışanlar, Başkan Gürsoy'un doğum gününü kutladı. 58 yaşına giren Başkan Necati Gürsoy, doğum günü pastasını keserek ilk dilimi eşi Kadriye Gürsoy'a verdi. Doğum gününde oldukça duygu dolu anlar yaşayan Başkan Gürsoy, "Bitlis'imiz çok güzel, Adilcevaz'ımız çok güzel. Rabbim birlik ve beraberliğimizi, huzurumuzu hiçbir zaman bozmasın. Milletvekilimiz Vahit Kiler'in ilimize ve ilçemize çok katkıları ve emeği oldu. Vahit Kiler'siz bir Bitlis düşünemiyorum. Allah ondan razı olsun, onu başımızdan eksik etmesin. Bugün doğum günüm olduğunu unutmuştum. Böyle güzel bir günde doğum günü kutlamak gerçekten güzel bir duygudur. Allah sizlerle birlikte sağlık sıhhat içinde hayırlı sağlıklı bir ömür nasip etsin. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise; "Böyle güzel bir etkinlikte, belediye başkanımızın doğum gününü kutlamak güzel oldu. Belediye başkanımıza; ailesi ve çocukları ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde mutlu ve huzurlu bir yaşam diliyorum" dedi.

AK Parti İlçe Başkanı A. Hamdi Tutçu ise, "Başkanımızın doğum günü olduğunu önceden biliyordum ve bu güzel günde kendisine bir sürpriz yapmak istedik. Allah başkanımıza, ailesi ile birlikte uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin" dedi. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Necati Gürsoy Adilcevaz Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title