Haberler

Belediye Başkanı Gece Çalışan İşçileri Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ramazan ayı dolayısıyla vardiya saatleri değişen Fen İşleri Müdürlüğü’nün yol açma çalışmalarını gece saatlerinde yerinde denetledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Ramazan ayı dolayısıyla vardiya saatleri değişen Fen İşleri Müdürlüğü'nün yol açma çalışmalarını gece saatlerinde yerinde denetledi. Henüz yapılaşmanın bulunmadığı alanlardaki yol açma çalışmalarını inceleyerek, işçilerle görüşen Demirkol, "İş adamlarımızın, inşaatçılarımızın ve halkımızın sonunda ikamet edecek alanlarımızın alt yapısının düzenlenmesi için yapılaşma başlamadan yollarımızı açıyoruz" dedi.

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Ramazan ayı dolayısıyla ilçe genelindeki yol açma ve yol yapım çalışmalarındaki mesai saatlerinde değişikliğe gitti. Ramazanın ilk gününden beri uygulanan yeni mesai uygulaması kapsamında iki vardiya şeklinde çalışan işçiler, iftar vaktinden sahura ve sahur vaktinden de öğle saatlerine kadar çalışıyor. Fevzi Demirkol da, beraberinde Başkan Yardımcısı Mehmet Selim Polatkan ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Altundağ ile birlikte Devteşti Mahallesinde gece mesaisi yapan işçileri ziyaret etti. İşçilerle görüşen Demirkol, yapılan çalışmaları da yerinde inceledi.

"İŞÇİLERİMİZİN İBADETLERİNİ YERİNE GETİRMESİNİ AMAÇLADIK"

Yapılan çalışmalarla ilgili açıklama yapan Fevzi Demirkol, Ramazan ayı dolayısıyla işçilerin oruç ibadetini yerine getirmesini amaçladıklarını söyledi. Bu nedenle mesai saatlerinde değişikliğe gittiklerini vurgulayan Demirkol, "Ramazan ayı boyunca halkımıza rahatsızlık vermemek adına ve ayrıca, mesai sarf eden Fen İşleri Müdürlüğümüz personellerinin de ibadetlerini rahatlıkla yerine getirmesi amacıyla Haliliye Belediyesi olarak çift vardiya çalışıyoruz. Bir kısım arkadaşlarımız iftardan sonra işe başlayıp, sahur vakti işi bırakıyorlar, bir kısım arkadaşlarımız da sahur vakti işe başlayıp öğle vakti işi bakıyor. Dolayısıyla gün içerisinde insanlarımızın rahatsız olmamasını temin ediyoruz. Haliliye Belediyesi personellerinin de ibadetlerini yerine getirmesini sağlamış oluyoruz" dedi.

"AHMET YESEVİ BÖLGESİNDE AÇILACAK YENİ YOL KALMADI"

Demirkol, konuşmasının devamında ilçenin nüfusça en kalabalık bölgesi olan Devteşti ve Ahmet Yesevi mahallelerinde henüz yapılaşmanın olmadığı bölgelerde yeni sokaklar açtıklarını hatırlattı. Ahmet Yesevi Mahallesinde açılacak yeni yolun kalmadığının altını çizen Demirkol, "Haliliye Belediyesinin faaliyet alanları içerisinde olan Devteşti ve Ahmet Yesevi, şehrimizin gelişen ve aynı zamanda haftada bir sokak ilave edilen mahalleleri. Devteşti ve Ahmet Yesevi, nüfusça da Haliliye'nin en kalabalık bölgesi. Biz bu bölgelerde kırmızı kot uygulaması başlatarak ve devam ettirerek yeni yollar açıyoruz. Bu açmış olduğumuz yollarda bir tek inşaat yok. İş adamlarımızın, inşaatçılarımızın ve halkımızın sonunda ikamet edecek alanlarımızın alt yapısının düzenlenmesi için yapılaşma başlamadan yollarımızı açıyoruz. Yapılaşma başladıktan sonra da üst yapıyı yapıyoruz. Şuanda Ahmet Yesevi Mahallesinde açılacak yeni yol kalmamıştır. Tüm yollarımızı açmış bulunmaktayız. Ahmet Yesevi halkına hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

"DÖRT BUÇUK METREYE KADAR YOLU AŞAĞIYA İNDİRİYORUZ"

Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, açıklamasının sonunda yeni yol açma çalışmalarında kırmızı kot uygulamasını esas aldıklarını kaydetti. Bazı bölgelerde yolu dört buçuk metre kadar aşağıya indirdiklerini söyleyen Demirkol, "Devteşti Mahallemizde de yol açma çalışmalarımız devam ediyor. Kırmızı kota getiriyoruz. Neredeyse bazı bölgelerde dört buçuk metre yolu aşağıya indirerek kırmızı kottan sonrasında da yetmiş santim kazı, elli santim de dolgu şeklinde çalışıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title