Haberler

Belediye Başkanı Çimen'den Şahinkaya'ya Ziyaret

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, bir süre önce İl Milli Eğitim Müdürü olan Muhammet Şahinkaya’yı ziyaret etti.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, bir süre önce İl Milli Eğitim Müdürü olan Muhammet Şahinkaya'yı ziyaret etti.

Ercan Çimen, beraberindeki İl Müftüsü Süleyman Aktaş ile İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gelerek, makamında ziyarette bulunduğu İl Milli Eğitim Müdürü Muhammet Şahinkaya'ya yeni görevinde başarılar diledi.

Şahinkaya'ya, Gümüşhane'nin eğitim açısından hayalleri ve idealleri olan şehir olduğunu söyleyen Çimen, "Bugün ülke dışında ve ülke içinde hemen her alanda başarılı olan ve üst seviyelere gelen hemşehrilerimizle gurur duyuyoruz. Bu değerlerimiz eğitim sayesinde bu seviyelere gelmiştir. Bu nedenle işiniz önemli ve fedakarlık istemektedir. Gümüşhane'de başarılı çalışmalara imza atacağınıza yürekten inanıyor görevinizde başarılar diliyorum" dedi.

Çimen de ziyaretten dolayı Çimen'e teşekkür ederek, "Kısa zamanda Gümüşhane'nin eğitim şehri olduğuna şahit oldum. Geçmişine baktığımızda Gümüşhane birçok değerler yetiştirmiş bir kenttir. Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi gibi üstatların şehrinde eğitimi zirveye çıkarmak görevimizdir" diye konuştu. - Gümüşhane

Kaynak: AA / Yerel

Süleyman Aktaş Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title