Haberler

Belediye Başkanı Büyükaslan Açıklaması

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediyeciliğin bir vizyon ve ileriyi görme işi olduğunu bildirdi.

Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, belediyeciliğin bir vizyon ve ileriyi görme işi olduğunu bildirdi.

Büyükaslan, yaptığı açıklamada, Briketçiler Sitesi mevkisinde yapımı devam eden mesire alanının bir an önce bitirilip hizmete sunulması için çalıştıklarını belirtti.

Projede yer alan aquaparkın havuz ve kaydıraklarının tamamlandığını, çevre düzenlemelerinin devam ettiğini, akuaparkın oldukça geniş bir alanda yer aldığını dile getiren Büyükaslan, şunları kaydetti:

"Belediyecilik bir vizyon ve ileriyi görme işi. 21. yüzyıl yerel yönetim anlayışı, temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, bu tür sosyal tesislerin yapımını da kapsıyor. Temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra, toplumun ihtiyaç duyduğu sosyal projeleri de hayata geçirmek gerekir. Başta aquapark olmak üzere içerisinde birçok ayrıntının bulunduğu mesire alanı projesi de bunlardan birisi. Hayata geçireceğimiz bu proje şehrimizde bir ilk olma özelliğini taşıyor. Zaten görevde bulunduğumuz süre boyunca Adıyaman'da birçok ilki biz hayata geçirdik. Halkımızın çok seveceği ve beğeneceği mesire alanı ve içinde yer alan ayrıntılarla kentimizin çehresi daha da değişecek. "

- ADIYAMAN

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title