Haberler

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi engellilere ve çevrelerine dağıtılmak üzere gıda yardımında bulundu.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi engellilere ve çevrelerine dağıtılmak üzere gıda yardımında bulundu. Demirkol engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Burada dernek başkanı İbrahim Tapışık ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Demirkol, Haliliye Belediyesinin engelliler ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Haliliye Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi engellilere ve sosyal çevrelerinde ihtiyaç sahibi olan kişilere dağıtılmak üzere getirilen gıda paketlerini teslim alan Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, Başkan Demirkol'a teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Demirkol, " Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık'ı ve engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizle birlikte Ramazan ayında karşılaştıkları engelleri ve bu engelleri nasıl bertaraf edilmesi hususlarında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak bizim belediyeler olarak vazifemizdir. Bu doğrultu da çalışmalarımız da devam ediyor. Engelli kardeşlerimiz de bizim kendilerini ihmal etmediğimizi ve kendilerine olan muhabbetimizi göstermesi açısından, kendi mahallelerinde kendi sosyal çevrelerinde veya kendi yakın çevrelerinde bu gıda kolimize ihtiyacı olduklarını düşündükleri vatandaşlarımıza gıda kolilerimizi götürüp ulaştıracaklar. Kendilerine Haliliye Belediyesinin bu çalışmalarına katkı sağladıkları için teşekkür ediyor. Biz Urfalıyız HZ. İbrahim'in (A.S.) ateşe atıldığında ağzı ile su taşıyan karınca gibi bugün bu engelli kardeşlerimiz de arabasına aldığı bu gıda kolisini Haliliye Belediyesinin çalışmasına katkı sağlamak amacıyla kendisinden daha olumsuz şartlarda olan ihtiyaç sahiplerine götürüp dağıtacaklardır. Ben tüm engelli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinin engelsiz vatandaşların faydalandığı bütün imkanlardan faydalanabilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Engelli kardeşlerimizin önündeki tüm engelleri kaldırmak amacıyla hizmet ediyoruz. Engelli kardeşlerimize sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

Demirkol'un sadece ziyaret etmediğini hatırlayan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, " Başkanımız devamlı bizim içimizde en aşağı on beş günde bir başkanımızla görüşüyoruz. Sağ olsun bu ramazan da yine engelli arkadaşlarımızı unutmadılar ve şu anda bizim dernekteler. Engelli vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yükünü hafifletmek üzere gıda kolilerini bedensel engelliler derneğine getirip ve bizde engelli vatandaşlarımıza dağıttık. Ben Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fevzi Demirkol Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title