Haberler

Belediye Başkanı Beddua Etti, Muhtarlar 'Amin' Dedi

Gaziantep'in Nizip İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hacı Fevzi Akdoğan, muhtarlarla düzenlenen toplantıda geçmiş belediye yönetimlerini eleştirip, "Allah onlara yedirmesin" dedi.

Gaziantep'in Nizip İlçe Belediye Başkanı AK Partili Hacı Fevzi Akdoğan, muhtarlarla düzenlenen toplantıda geçmiş belediye yönetimlerini eleştirip, "Allah onlara yedirmesin" dedi. Başkan Akdoğan ardından da salonda bulunan muhtarlarına da "Amin" dedirtti.

Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, ilçeye gelen AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı ile birlikte Belediye Toplantı Salonu'nda 23 mahalle muhtarının katılımıyla toplantı düzenledi. İlçenin sorunlarının ele alındığı toplantıda konuşan Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan, AK Parti iktidarı ile ilçelerinin hizmete doyduğunu söyledi.

Nizip'e yaptıkları hizmetleri anlatan Akdoğan, geçmiş hükümet ve belediye yönetimlerini eleştirerek şöyle konuştu:

"Nizip'e, AK Parti iktidarı dönemi öncesinde gözle görülen hizmet yapılmamıştır. Ben 9 yıldan bu yana belediye başkanlığı görevini yapıyorum ve bu süreçte belediye hizmetleri için 62 yeni araç aldık. Bu araçlarla biz aylık 36 bin litre yakıt harcamışız ama bizden önceki dönemde araç yok ama harcanan yakıt 43 bin 500 litre. Yani sizce bu işin bir açıklaması var mı? Eğer var ise söyleyin. Bakın ben sizlere söylüyorum; 'Kim yanlış iş yapıyorsa ona meydan vermeyin. Kim bu belediyenin malını yiyorsa Allah ona yedirmesin. Eğer bizim hırsızlıkta niyetimiz var ise Allah bizi mevki makam sahibi etmesin, bize nasip etmesin ve göstermesin' diyorum. Benim söyleyeceğim; kim namuslu hizmet edecek hırsız değilse Allah bu belediyeyi ona nasip etsin."

Akdoğan, konuşmasının ardından salonda bulunan mahalle muhtarlarına dönerek, "Amin" demelerini istedi. Mahalle muhtarlarının bu yönlendirmenin ardından "Amin" demesi ilginç görüntü oluşturdu. - Gaziantep / Nizip

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Hacı Fevzi Akdoğan Gaziantep Ak Parti Nizip Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title