Haberler

Belediye Başkanı Ata Biniyor Tarlada Biber Diziyor

Denizli’nin Kale ilçesi belediye başkanı Erkan Hayla, zaman zaman bindiği atı ve biber dizmesiyle dikkat çekiyor.

Denizli'nin Kale ilçesi belediye başkanı Erkan Hayla, zaman zaman bindiği atı ve biber dizmesiyle dikkat çekiyor. Son yerel seçimlerde AK Parti'den belediye başkanı seçilen Hayla, ilginç hareketleriyle dikkat çekiyor. Kale ilçesinde göreve geldikten sonra yaptığı hizmetle dikkat çeken Hayla, günlük hayatında da bindiği at ve biber üreticileriyle birlikte biber diziyor. Aldığı beyaz atıyla tarla ve bahçelere giden Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, ilçenin geçim kaynağı olan biber dizenlere yardım ediyor. Fotoğraf çekilerek bunları sosyal medyadan paylaşmayı ihmal etmeyen Hayla'nın paylaşımları beğeniliyor.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, zaman zaman at bindiğini belirterek, "Makam aracı ile bazı yerlere gitmek zor oluyor. O yüzden at binerek gidiyorum tarla ve bahçeye. Buralarda da vatandaşlarla sohbet ediyorum. Onlarla birlikte biber diziyorum. Bu da benin çok hoşuma gidiyor" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erkan Hayla Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title