Haberler

Belediye Başkanı Arslanca Hizmet İçin Kolları Sıvadı

Güncelleme:

AK Parti'den Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkanı seçilen Zübeyir Arslanca, ilçeye hak ettiği hizmeti getirmek için çalışacaklarını söyledi.

30 Mart yerel seçimlerinde AK Parti'den Diyarbakır'ın Çüngüş Belediye Başkanı seçilen Zübeyir Arslanca, belediyeyi enkaz şeklinde devraldıklarını ve ilçeye hak ettiği hizmeti getirmek için tüm gayretleri ile çalışacaklarını söyledi.

Çüngüş İlçe Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçeye hizmet getireceklerini kaydetti. Arslanca, "İşe başlar başlamaz adeta bir enkaz durumunda olan belediye binasını oturulacak hale getirmek için kolları sıvadık. Tamamen oturulamayacak durumda olan tavanları dökülmüş, kapısı kırık, bir çok odaları kullanılamaz durumda olan belediye binasını Çüngüş'e yakışır bir hale getirmek için tadilat ve onarım işlerine başladık. Kısa bir süre içerisinde belediye binasını hizmet verebilecek bir konuma getireceğiz" dedi.

Çüngüş'ün hizmete ihtiyacı olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, mazbatasını alıp koltuğa oturduğu gün Çüngüş'ün sorunlarını masaya yatırdıklarını ve ilk önce belediyenin atıl durumundaki iş makinelerini faal hale getirdiklerini, ilçe genelindeki çöpleri toplamaya başladıklarını belirtti. Çüngüş Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, ilçede halkın oturabileceği bir parkın olmadığını belirterek, İlçe Kaymakamı M. Fatih Çelikel ile park konusunda görüştüğünü ve tüm Çüngüş halkının istifade edebileceği günümüz şartlarına uygun bir belediye parkı yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi. Başkan Arslanca, Çüngüş Öğretmenevi önündeki parkı Çüngüş Belediye parkı olarak yeniden düzenlemek için çalışmalara başlayacaklarını kaydederek, parkın içerisine kamelya ve mevcut havuzu revize ederek Çüngüş'ün sembolü olan üzüm figürlü süs havuzu haline getireceklerini, oturma bankları yerleştireceklerini ve ilçe halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

Belediye Başkanı Zübeyir Arslanca, yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte ilçede kara sinek ve sivrisineklere karşı ilaçlama çalışmalarına başladıklarını belirterek, belli aralıklarla Çüngüş ilçe merkezinde bütün mahalle, cadde ve sokaklarda akşam saatlerinde ilaçlama çalışmaları yapacaklarını kaydetti. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zübeyir Arslanca Diyarbakır Ak Parti Çüngüş Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

Alaattin oralzaza_prens21@hotmail.com:

Ne hizmet ne hizmet koylerden buzlari calarak yapilacak olan hizmet hizmet degil bide Müftü oy sayiminda oy sayma islemlerine gecti ne zaman yasa cikararak oyle hakka sahip olup bide utanmadan oylari calip o koltukta oturuyorsun Zübeyir arslanca

4
4
yanıtYanıtla
Adınız Yazınaa:

helal

2
5
yanıtYanıtla
ÇÜNGÜŞLÜ:

MÜFTÜ OYSAYARAK KAZANDIRDI ONA ŞİMDİDE MÜFTLÜĞÜN YANINDA BAHCE EKMİŞ ÜÇ YERDEN KAÇAK SU KULANIYOR

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title