Haberler

Belçim Bilgin Yeni Filminde Padişah'ın Kızını Canlandıracak

Güncelleme:

Yılmaz Erdoğan'ın güzel eşi, Amin Maalouf'un "Doğu'nun Limanları" kitabından uyarlanacak sinema filminde rol alacak. Bilgin, padişah kızı İffet Kitapdar'ı canlandıracak.

Lübnan asıllı Fransız yazar Amin Maalouf'un çok satan kitabı "Doğu'nun Limanları", sinemaya uyarlanıyor. Yönetmenliğini Afgan yönetmen Atiq Rahimi'nin, başlıca rollerini ise İranlı oyuncu Golshifteh Farahani ile Fransız aktörler Louis Garrel ve Pierre Niney'in üstlendiği filmde Belçim Bilgin de rol alacak.

İSYAN'IN BÜYÜKANNESİ

Bilgin, BKM'nin ortak yapımcılığında çekilecek filmde Osmanlı padişahlarından birinin kızı olan İffet Kitapdar'ı canlandıracak. İffet'in torunu İsyan'ın Osmanlı İmparatorluğu, Beyrut ve Fransa arasında geçen yaşamını konu alan filmin çekimlerine önümüzdeki ocak ayında başlanacak.

Fransa ve Ortadoğu'nun da bütçesine destek verdiği filmin senaryosu ise Ron Senkowski'nin imzasını taşıyacak. Belçim Bilgin, geçtiğimiz yıl yönetmenliğini ABD'li sinema yıldızı John Malkovich'in üstlendiği "A Postcard from İstanbul" filminde rol almış, ardından Nesli Çölgeçen imzalı "Çalsın Sazlar" filminde başrol oynamıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Belçim Bilgin Amin Maalouf Atiq Rahimi Lübnan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (31)

TapirrrrrrrMobil-IOS:

İsyancı şeyh saidin torunu bölücü hain terörist soyu bu

38
4
yanıtYanıtla
merve:

Sen Osmanlı kadınlarınin tırnaği bile olamazsın ...

30
2
yanıtYanıtla
ayferi:

ülkesini bölmeye çalışan bölücüden padişah kızımı olur

25
2
yanıtYanıtla
tracers:

vatan haini bir sürtük daha !

12
4
yanıtYanıtla
bursasporlu cihan:

böyle pkklı kürtleri osmanlı dizilerinde oynatmalarına türk milletiyle dalga gecmeleri artık cok zoruma gitmeye basladı

12
3
yanıtYanıtla
merve:

Vatan hainini dağda aramaya gerek yok tv lere bakarsanız heryer dinimize vatanımıza hainlik yapanlarla dolu unutmayın bastığımiz her yer şehit kanı savaş illa topla tüfekle olmaz sanatla da olur

13
1
yanıtYanıtla
hayirdir:

Ya şu kadını da adam yerine koyuyoruz ya..Kadın kocası sayesinde film yapıyo. Kim bakardı buna allah aşkına. Hem yeteneksiz hem çirkin. Estetiksiz hali facia. ..ama en önemlisi pkk li kürt saidin torunu.bununlada gurur duyuyor.bunlara bu vatanda ekmek veriliyor.izlemeyin kardeşim şunları. Kalleş pkk dölleri. .

14
0
yanıtYanıtla
Dobra:

Bu kadın ne zaman ünlü oldu da haber olmaya başladı. . . Oyunculuğun hiç güzel değil, kendinde güzel değilsin, birileri sayesinde sanki çok ünlü ve aranan biriymiş gibi lanse ediliyorsun. . Aslında ekranlarda varlığın yokluğun bir. . . .

9
4
yanıtYanıtla
bir kadın:

o kadar büyük tepkiler aldıgı halde bu kadının hala oyunculuk yapması ilginç.

11
1
yanıtYanıtla
Misafir:

Oyunculuk Sıfır

4
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title