Haberler

Belçikalı Güzel Bodrum Güzeli Seçildi

Güncelleme:

Bodrum'da kampa giren Belçikalı güzeller arasında yapılan Miss Bodrum And Kefaluka Otel Yarışması'nda üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Kiani Plattenbos birinci seçildi.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde kampa giren Belçikalı güzeller arasında bir otel tarafından yapılan Miss Bodrum And Kefaluka Otel Yarışması'nda üniversite öğrencisi 17 yaşındaki Kiani Plattenbos birinci seçildi. 8 yıldır Türkiye'ye tatile geldiğini belirten Plattenbos, Bodrum'un ve ülkenin tanıtımında gönüllü çalışacağını söyledi.

Belçika'da düzenlenen Miss Super Model Belgium 2014 Yarışması'nda 60 güzel arasından ilk 8'e girerek finale kalan ve Bodrum'da kamp yapan Belçikalı güzeller, final öncesi mini bir yarışma heyecanı yaşadı. Kefaluka Resort Otel'in düzenlediği yarışmada 800 turistin ve jürinin önünde sahneye çıkan güzeller, farklı ve renkli giysilerle ünlü markaların kıyafetini taşıdı.

Yarışmada Güzel Sanatlar Fakültesi 1'inci sınıf öğrencisi Kiani Plattenbos Bodrum güzeli seçilirken, ikinci seçilen 19 yaşındaki Jay Breaant da Kefaluka Otel Güzeli oldu. Yarışmada üçüncü seçilen 19 yaşındaki Melisa Defro, Deniz güzeli ünvanına sahip oldu. Plattenbos, "8 yıldır tatil yaptığım Bodrum'da güzel seçileceğim hiç aklıma gelmemişti, çok mutlu oldum. Bodrum'un tanıtımı için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

Miss Super Model Belgium 2014 Yarışması finalinin 29- 30 Eylül tarihi arasında Belçika'da yapılacağı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Belçika Türkiye Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title