Haberler

Belçikalı Bakan, Müslümanları Suçlayan Açıklamasını Savundu

Güncelleme:

Belçika İçişleri Bakanı, "Brüksel saldırıları sonrası ülkedeki Müslümanların büyük bir kısmı dans etti" şeklindeki ifadesinin polis raporlarına dayandığını iddia etti.

Belçika İçişleri Bakanı Jan Jambon, Brüksel saldırıları sonrası tepki çeken açıklaması nedeniyle milletvekillerinin talebi üzerine Federal Parlamento İçişleri Komisyonu'nda savunma yaptı. Jambon, "Brüksel saldırıları sonrası ülkedeki Müslümanların büyük bir kısmı dans etti" şeklindeki ifadesinin polis raporlarına dayandığını iddia etti.

JAMBON, AÇIKLAMASININ ARKASINDA DURDU

Açıklamasının arkasında duran Jambon, 22 Mart'ta gerçekleştirilen saldırıların ardından polisin bazı Müslümanların kutlama yaptığını rapor ettiğini kaydetti.

"BİRÇOK SERVİS BU YÖNDE SÖYLENTİLER OLDUĞUNU DOĞRULADI"

Jambon, "Birçok servis, bu yönde söylentiler olduğunu ve kendilerinin de bu tür olayları gözlemlediğini doğruladı" dedi.

BAKAN, SAYI VERMEKTEN KAÇINDI

Israrla istenmesine rağmen sayı vermekten kaçınan Bakan, kimseyi damgalamadığını söyledi.

Le Soir gazetesi, ise Jambon'un iddiasının aksine polis raporlarında, "Müslümanların büyük kısmının" değil sadece birkaç kişinin sevinç ifade ettiğinin yer aldığını yazdı.

SALDIRIYI IŞİD ÜSTLENMİŞTİ

Brüksel'de 22 Mart'ta havalimanı ve bir metro istasyonuna yönelik saldırılarda 32 kişi ölmüş, 270 kişi yaralanmıştı. Saldırıları, IŞİD üstlenmişti.

Kaynak: AA / Dünya

22 Mart Belçika Brüksel Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (5)

SARHOŞ İMAM AYILDI:

ADAM DOĞRULARI SÖYLEMİŞ. . . O PATLAMADAN SONRA SADECE BELÇİKADA DEĞİL, TÜM DÜNYADA BÜTÜN MÜSLÜMANLAR GÖBEK ATTI. . . . . BURADA DA TANIK OLDUK TÜM YORUMLARDA, '' İYİ OLMUŞ'', DİYENLER, '' GEBERSİNLER'' DİYENLER, '' DAHA BETER OLUN'' DİYENLER. . . . .

3
1
yanıtYanıtla
SARHOŞ İMAM AYILDI:

@H2: ETEKLİ ARIYORSAN ATALARINI BİR ARAŞTIR ARKADAŞ . . . . YAV SİZ NEDEN ADAM GİBİ YORUM YAZAMAZSIN DA HER DAİM HAKARETLER EDERSİNİZ, BİR DE KENDİNİZE MÜSLÜMAN DİYORSUNUZ AMA AĞZINIZDAN ÇIKAN HER İKİ KELİMEDEN BİRİ HAKARET. . . . . SİZİN DERDİNİZ NE ? SAPIKLARI SAVUNUR HALE GELDİNİZ BE ADAM, NASIL İNSANLARSINIZ SİZ ???

yanıt0
yanıt0
SARHOŞ İMAM:

@H2 : HAKARETLERİNİ KENDİNE SAKLA. . . . . . ZATEN SİZDEN BİR YORUM GELSE, YARISI HAKARET OLUR, ADAM GİBİ YORUM YAZMA YETENEĞİ YOK Kİ . . . . . . BENİ ELEŞTİRECEĞİNE YAPTIĞIM YORUMA YANIT VER . . . . DAHA MANTIKLI OLURDU AMA SENDE MANTIK ARARSAK İŞİMİZ ZOR. . . . ÇAYIRDAKİ ÖKÜZ BİLE SENDEN DAHA MANTIKLIDIR BELKİ DE . . . . . !!

yanıt0
yanıt0
......:

SAYIN BAKAN AFRIKADA KOLONIYALIST BIR ÜLKE OLARAK YAPMIS OLDUGUNUZ KIYIMLARIN YANINDA SIZE YAPILANLAR BIR HIC KALIR. MASUM INSANLARI CAMILERDE MAKINALI SILAHLARDAN GECIRIRKEN BELCIKALI ASKERLERIN DEDIKLERINIDE YAZAYIM ISTERSENIZ

1
1
yanıtYanıtla
ROMALEX:

neden birlik beraberlik ve güçlü olmalıyız. Çünkü tarih boyunca bu topraklarda Acılar, acılarımız ve bunlardan beslenen Yaratıklar vardı. Anadolu Toprakları''nda ve dünyanı baaşka yerlerinde Emperyal olabilenler böl Parçala yönet i iyi kullananlar varken bizler kültür ekonomi ve dini duygularımızdan ve Parçalı bulutlu yapımızdan dolayı bunu yapamadık. Neden güçlü ve beraber olmalıyız biliyormusunuz? ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title