Haberler

Belaruslu Gençler Devlet Başkanlarını Protesto Etmek İçin Soyundu

Güncelleme:

Devlet başkanlarının "Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın" sözüne kızan Belaruslu gençler, soyunarak çektikleri fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı.

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun ülkenin ekonomisini canlandırmak için yaptığı konuşmada "Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın" deyince, Belaruslu gençler soyunarak çektikleri fotoğrafları sosyla medyadan paylaştılar.

HALK SÖZLERİ ÇOK FARKLI YORUMLADI

Belarus Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko'nun ülkenin ekonomisini canlandırmak için yaptığı konuşma sırasında kullandığı ifadeler halk tarafından 'çok farklı' yorumlandı.

"ÜSTÜNÜZÜ ÇIKARIN, TERLEYENE KADAR ÇALIŞIN"

Halk Kongresi'nde bir konuşma yapan Lukaşenko,krizin eşiğindeki ülke ekonomisini harekete geçirmek için Belaruslulara, "Üstünüzü çıkarın ve terleyene kadar çalışın" dedi.

SOYUNUP ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR

Bu çağrıyı ciddiye alan Belaruslular gerçekten üzerlerini çıkarıp çalışmaya başladı ve fotoğraflarını sosyal medyadan paylaştı.

#üstünüzüçıkarınveçalışın hastagi ile paylaşılan fotoğraflar aslında ülkenin kötüye giden ekonomisini tiye alıyor.

Devlet Başkanı Aleksandr Lukaşenko 1994 yılından bu yana Belarus'un devlet başkanlığı görevinde bulunuyor.




Kaynak: Haberler.com / Güncel

Belarus Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (10)

ahmet:

gelsinler türkiyede yapsınlar protestolarını bizde arkadan destekleriz

15
4
yanıtYanıtla
Semih:

zaten soyunmaya yer arıyorlar

12
1
yanıtYanıtla
Gazzovic:

iyide soğuk ülkede nasıl terleyecek bu yavrular. .

11
1
yanıtYanıtla
....:

Bizdeki muavinleri !!! belarus a gönderiyruz

11
1
yanıtYanıtla
very hot:

siz de soyunmaya bahane arıyorsunuz gibime geldi gelin bizi de soyun terledik burda:)

8
1
yanıtYanıtla
cin ali:

Haberi okuyunca aklıma çok uygun bir esnaf deyimi geldi . ''Yaptığın işi parlatacaksın, soyunan hatunu terleteceksin'' diye,

5
1
yanıtYanıtla
mahmut:

BUNLAR ZATEN DÜNDEN RAZI

2
1
yanıtYanıtla
cin ali:

ohaaaa bu ne biçim çalışmaymış yaa, bu şartlarda millet 7/24 saat çalışır. Tabiii patronların da canına minnet, üretim kaça katlanır bilinmez

3
0
yanıtYanıtla
İĞNE ATTIM TARLAYA:

kız oğlanın yanında vıy vıy zalım zalım, oh dedikçe terleye vıy vıy zalım zalım

2
0
yanıtYanıtla
Cy:

Türkler olsa orayı yıkarlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title