Haberler

Beko Basketbol Ligi

Beko Basketbol Ligi’nin Play-off eleme maçlarında eşleşen Fenerbahçe Ülker ve Uşak Sportif ikinci müsabakada Uşak’ta karşı karşıya geldi.

Beko Basketbol Ligi'nin Play-off eleme maçlarında eşleşen Fenerbahçe Ülker ve Uşak Sportif ikinci müsabakada Uşak'ta karşı karşıya geldi. İlk maçı kazanan Fenerbahçe Ülker, ikinci maçtan da 100-62 galip ayrılarak, Play-off'da bir üst tura çıkan takım oldu.

Uşak Üniversitesi Spor Salonu'nda oynanan karşılaşma saat 18.00'da başladı. Karşılaşma öncesi Soma'daki maden faciasında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu. Teknik yönetim yakalarına siyah kurdele takarken, sahada ve potalarda da siyah kurdele çıkartması vardı.

Karşılaşmaya Uşak Sportif; Warren, Orhan Hacıyeva, Carter, Alper Saruhan ve Eli Holman beşiyle başlarken, Fenerbahçe Ülker; Mekkaleb, Bjelica, Zoric, Metecan Birsen ve Emir Preldzic beşiyle başladı.

Karşılaşmada ilk sayıyı Carter'ın üçlüğü ile Uşak Sportif buldu. İlk dakikalarda her iki takım da karşılıklı sayılarla başladı. İki takımda temkinli başladığı maçta Uşak Sportif güçlü rakibi karşısında skor üstünlüğü sağlamak için tüm şartlarını zorlayan bir tablo çizdi. Çeyreğin sonlarına doğru oyunda üstünlüğü ele alan Fenerbahçe Ülker durumu 18-25 yaparak önde geçen taraf oldu.

İkinci çeyrek Fenerbahçe'nin bulduğu sayılarla başladı. Uşak Sportif ataklarından boş dönünce skor üretmede zorlandı. Basit hatalar yapmaya devam eden Uşak Sportif karşısında Fenerbahçe Ülker farkı açarak durumu 20-31'e getirdi. Çeyreğin sonlarına doğru karşılıklı sayılar atılırken Fenerbahçe Ülker farkın kapanmasına izin vermedi. İlk yarı için son düdük çaldığında skor 30-44 Fenerbahçe lehine olurken, soyunma odasına da önde giden taraf oldu.

Üçüncü çeyrek Uşak Sportif bulduğu sayılarla başladı. İbrahim Yıldırım'ın isabetli üçlükleri ile farkı azaltmaya çalışan Uşak Sportif'e Mekkaleb ve Zoric cevap verince fark yine 13 sayıda devam etti. Uşak Sportif'in aradaki farkı kapatmak için sık sık dış atışlara başvurması ve bunlarda da isabet sağlayamaması moralleri bozunca Fenerbahçe Ülker aradaki farkı 31 sayıya kadar çıkardı. Üçüncü çeyreğin sonunda skor 42-73 Fenerbahçe lehine tamamlandı.

Son çeyrek başlarken salonu hınca hınç dolduran Uşak Sportif taraftarları Beko Basketbol Ligi'nin ilk senesinde böylesine başarılı bir performans gösterdikleri için takımlarına vefa örneği göstererek kulakları sağır eden tezahüratlarını hiç kesmediler. Güçlü rakibi karşısında farkın 30 sayının üzerine çıkmasına rağmen oyunda canla başla mücadele eden Uşak Sportif'te bitime 7 dakika kala Zupan 5 faul hakkını doldurarak oyun dışı kaldı. Son dakikalara girilirken Uşak Sportif sahaya tamamen yedek oyuncularını sürerek tribünlerden alkış aldı. Karşılaşma sonunda skor 62-100 Fenerbahçe Ülker lehine tamamladı ve Fenerbahçe Ülker Play-off'larda yoluna devam eden takım oldu. - UŞAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Ülker Soma Uşak Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title