Haberler

Beko Basketbol Ligi

Olin Edirne, ligin 25. haftasında deplasmanda TOFAŞ ile karşılaşacak.

Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Olin Edirne, ligin 25. haftasında TOFAŞ ile karşılaşacak.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada Beko Basketbol Ligi'nin 25. haftasında, TOFAŞ'ın, 5 Nisan Cumartesi günü Bursa Spor Salonunda saat 17.00'de Olin Edirne'yi ağırlayacağı belirtildi.

Olin Edirne'nin 24. haftada aldığı Aliağa Petkim galibiyetinden sonra bir günlük aranın ardından TOFAŞ maçı için hazırlıklara başladığı aktarılan açıklamada, Aliağa Petkim galibiyetinin oyuncuların moral ve motivasyonunu artırdığını belirtildi.

"TOFAŞ maçı çok önemli"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Olin Edirne Basketbol Takımı Kaptanı Reha Öz de her maça kazanma isteğiyle çıktıklarını belirtti.

TOFAŞ maçının çok önemli olduğunu belirten Öz, şunları kaydetti:

"Evimizde oynayacağımız Türk Telekom maçı çok önemli. İlk yarıda kazandığımız maçları yine kazanabiliriz. TOFAŞ'la Bursa'da, Türk Telekom'la Edirne'de oynayacağız. Amacımız kazanabildiğimiz kadar maç kazanıp bulunduğumuz yerden çıkabilmek. Alttaki takımların durumları da bizi ilgilendirmesine karşılık biz onlara bakmıyoruz. Onların mağlubiyetleri ile değil kendi kazanacağımız maçlarla ligde kalmak istiyoruz."

Olin Edirne'nin sakat ve eksik oyuncusunun bulunmadığı belirtildi. - Edirne

Kaynak: AA / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title