Haberler

Beko Basketbol Ligi 2013-2014 Sezonu Fikstürü Belli Oldu

Beko Basketbol Ligi'nin 2013-2014 sezonu fikstürü bugün çekilen kurayla belirlendi.

Beko Basketbol Ligi'nin 2013-2014 sezonu fikstürü bugün çekilen kurayla belirlendi.

Fikstürün açılış konuşmasını yapan Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Sekreteri Ali Özsoy, Beko Basketbol Ligi'nin değerinin giderek arttığını belirterek, "Bildiğiniz gibi şimdiye kadar milli takımlar düzeyinde 4 madalya kazandık. Bunların ikisini erkeklerde aldık. Bu salonu dolduran kulüplerin yetiştirdikleri oyuncularla biz bu madalyaları kazandık. Yaptıkları fedakar çalışmalar için kulüplerimizi tebrik ediyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum. Umuyorum Slovenya'da düzenlenecek 2013 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda da başarılı olup güzel bir yaz ayını geride bırakırız. Ondan sonra da karşımıza liglerimiz geliyor. Beko Basketbol Ligi'nin değerinin giderek arttığını görüyoruz. Hem dünyada hem de Avrupa'da saygın bir yere ulaşmış durumdayız. Çıtayı daha da yükseltmek için daha agresif bir pazarlama stratejisi uygulayacağız. Yeni sezonda bütün takımlarımıza başarılar ve sakatlıklardan uzak bir lig diliyorum. Ana sponsorumuz Beko'ya ve diğer sponsorlarımıza da teşekkür ediyorum" dedi.

Beko Basketbol Ligi'nin ilk haftası 11-12-13 Ekim'de yapılacak maçlarla tamamlanacak. Spor Toto Türkiye Kupası Elemeleri ise 1-9 Ekim tarihleri arasında yapılacak.

Çekilen fikstürde, ilk hafta maçları şu şekilde oluştu:

Royal Halı Gaziantep - Uşak Sportif

Tofaş - Türk Telekom

Aliağa Petkim - Banvit

Beşiktaş - Erdemir

Anadolu Efes - Galatasaray Liv Hospital

Mersin Büyükşehir Belediye - Fenerbahçe Ülker

Olin Edirne - Pınar Karşıyaka

Aykon TED Ankara Kolejliler - Trabzonspor Basketbol - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Özsoy Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title