Haberler

Beklenmeyen Mağlubiyet Üzdü

Güncelleme:

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımı Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor'un İstanbul deplasmanında aldığı Tepecik mağlubiyeti üzdü.

Deplasmanda Tepecikspor ile karşılaşan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor mücadelede öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrılması şok etti.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor futbol şube sorumlusu Dr. Yılmaz Demir, galibiyet için gidilen İstanbul'dan mağlubiyetle dönülmesinin kendilerini üzdüğünü belirterek şöyle dedi:

"Tepicikspor karşısında 9. Dakikada öne geçip 1 – 0 galip götürdüğümüz maçı beklemediğimiz iki golle teslim ettik. Sahadan mağlubiyetle ayrıldık. Karşılaşmaya iyi başladık Penaltı atışıyla öne geçirdik. Biz gol atalım derken beklemediğimiz iki gol futbolcularımızı oyundan düşürdü. İlk yarıyı 1 – 1 tamamladık. Ama ikinci yarıya çok iyi başlayamadık. Rakibimiz 49. cu dakikada galibiyet gdlünü buldu. 75. dakikadan sonra Tepecikspor 10 kişi ile oynamasına karşın. Biz bir türlü beraberlik veya galibiyet golünü bulamadık. Şimdi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak bunun telafisi için uğraşacağız. Hafta sonu sahamızda oynayacağımız maçta Bandırmaspor'u mağlup edip moralimizi düzelteceğiz"

Kaynak: Temsilci / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakır İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title