Haberler

Beklenen Yaz Geldi!

ilandır

Yıl boyunca sizi hedeflerinize taşıyan vücudunuz; günlük hayatın tüm yükünü sizin için omuzladı. Yoruldu, yıprandı… Sizce de bir tatili artık hak etmedi mi? Şifalı sularla her hücresine kadar yenileneceği, SPA uzmanlarının büyülü dokunuşlarıyla tekrardan enerji ve sağlıkla dolacağı bir tatili hak etmedi mi?

Doğadan tatil dolusu huzur…

Peki ya ruhunuz? Sizin için şehir hayatının gürültüsüyle dolu, her gün iş hayatının stresiyle savaştığı ve kendisine hiç zaman ayıramadığı bir yılı geride bırakmadı mı? Su ve kuş sesleri arasında, ormanın rüzgarlarla yükselen melodisini dinleyerek ruhunuzun doğayla buluşma, huzuru keşfetme zamanı gelmedi mi?

Obam Termal'le Yazınızı Şımartın…

Evet geldi, yaz geldi. Yılın tüm ağırlığını üzerinizden atmanın, modern hayattan uzaklaşarak benzersiz doğal güzellikler arasında ruhunuzu dinlendirmenin ve bedeniniz SPA ile şımartmanın zamanı geldidiyorsanız;

Balıkesir Sındırga'da Huzuru Yeniden keşfedin…

Balıkesir Sındırgı'nın el değmemiş doğasında, huzura ev sahipliği yapan Obam Termal ResortOtel& SPA olarak; konuklarımız için hayatın stresi ve şehrin gürültüsünden uzakkusursuz bir yaz tatili vadediyoruz.

Hepsi bir arada, tam burada…

Her baktığınızda yeşilin yeni bir tonunu keşfedeceğiniz kızıl çam ormanları, doğaya tekrar tekrar aşık olacağınız travertenleri ve yeşille maviyi buluşturan Simav Çayı Gölü;

Kalite standart, konfor limitsiz…

Konfora hayat veren ayrıntılarıyla 58'i standart, 24'ü villa süit, 8'i süit ve 2'si engelli olmak üzere toplam 92 odası;

Doyum olmaz lezzette bir tatil için…

Beklentilerinizi daha siz dile getirmeden gerçekleştiren, eğitimli ve alanında uzman kadrosu;

Dünya ve Türk Mutfağı'nınen iyi örnekleriyle misafirlerine tadına doyulmaz bir tatil sunan lezzet sanatçıları;

Obam Termal, tatilinize şifa olsun…

Ve bedeninize sağlık, ruhunuza huzur getiren şifalı termal kaplıcasıyla ObamTermal Resort Otel & SPA olarak; doğanın tüm güzelliklerini tatilinizeamade ediyor.

Rezv: 0 266 541-1010

Balıkesir Sındırgı Termal Advertorial Haberler Advertorial Sondakika Advertorial Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
title