Haberler

Beklenen Mehdi Benim' Dedi Cami Minaresine Çıktı

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı bulunan 35 yaşındaki Ahmet Yılmaz, cami minaresine çıarak, "Beklenen mehdi benim" diye bağırmaya başladı.

Eskişehir'de psikolojik rahatsızlığı bulunan 35 yaşındaki Ahmet Yılmaz, cami minaresine çıarak, "Beklenen mehdi benim" diye bağırmaya başladı. Olay yerine gelen polis, Yılmaz'ı ikna edip minareden indirdi.

Gece yarısı İstiklal Mahallesi Reşadiye Camii'nin minaresinde bir kişinin bağırdığı gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Gelen polis ekipleri psikolojik rahatsızlığı olan Ahmet Yılmaz'a cami minaresinden inmesini istedi. Minarede namaz kılan Yılmaz'ın inmemesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 sağılık ekipleri sevk edildi.

Sivil giysili polisler minareye çıkarak Ahmet Yılmaz'ı indirmek için ikna çabalarına başladı. Yılmaz bir süre sonra polislerle birlikte cami minaresinden indi. Ahmet Yılmaz ambulansa götürülürken gazetecilere doğru, "Türkiye elden gitmek üzere. İslam orduları başkomutanıyım. Selam olsun tüm Müslüman alemine. Beklenen mehdi benim, bunu iyice bilin. Adım Ahmet. Peygamberin bahsettiği kişiyim" dedi.

Ambulansla Eskişehir Devlet Hastanesi'ne götürülen Ahmet Yılmaz'ın eşi ile tartıştıktan sonra cami minaresine çıktığı ve psikolojik rahatsızlığının bulunduğu belirtildi.

- Eskişehir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eskişehir Reşadiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title