Haberler

Beklenen Dizi Medcezir 1. Bölüm Star Tv İzle !

Beklenen dizi Medcezir bu akşam izleyici ile buluşuyor! 'O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… ve O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…' Medcezir dizisini bu akşam Star TV'den izleyebilirsiniz. Medcezir 20.00'da Star TV'de...

Beklenen dizi Medcezir bu akşam izleyici ile buluşuyor! 'O gün, sakin hayatımıza bir bomba düştü… ve O günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı…' Medcezir dizisini bu akşam Star TV'den izleyebilirsiniz. Medcezir 20.00'da Star TV'de...

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın rol aldığı Ay Yapım imzalı Medcezir ilk bölümüyle bu akşam ekrana gelecek.

Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu'nun kaleme aldığı 'Medcezir'in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

Konusu; İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde, Tozludere’de yaşayan Yaman’ın başı ağabeyi yüzünden büyük derde girer. O güne kadar kaderini değiştirmek için başarılı bir öğrenci olmaya çalışan Yaman, O gece, istemeden suçla tanışır. Ve Yaman’ın temiz sicili lekelenir.

Yaman bütün ümitlerini kaybettiği anda, Av. Selim Serez’le tanışır. Selim, Yaman’ın üstüne bulaşan çamurun arkasında, gelecek vaat eden bir genç adam olduğunu görür. Beladan uzak durmak için çırpındıkça daha çok batan Yaman’ı kendi gençliğine benzetir ve bu çocuğun hikayesinin, demir parmaklıklar ardında son bulmasına izin vermez.

Yaman zengin bir avukat olan Selim’in yardım teklifini, önce (gerçek olamayacağını düşünerek) ciddiye almaz, ama eve döndüğünde çıkan olaylardan sonra artık hayatına kaldığı yerden devam edemeyeceğini anlar. Yoksul evden yükselen sesler bir kez daha Selim’e kadar ulaşır. Yaman bu kez Selim’in teklifini geri çevirmez ve kötü bir olay yüzünden hayatına giren bu adamın araladığı kapıdan bambaşka bir dünyaya adım atar.

Yaman mucizelere gerçek hayatta yer olmadığını bilse de, o kapıdan içeri girmekten başka şansı olmadığını anlar. Yaman’ı, sırtında taşıdığı geçmişiyle, hiç tanımadığı insanların arasında, Tozludere’dekinden daha zor bir hayat beklemektedir.

Yayın Günü: 13 Eylül Cuma

Yayın Saati: 20.00-Yeni Dizi

Kaynak: Star / Magazin

Serenay Sarıkaya Çağatay Ulusoy Medcezir Star Tv Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title