Haberler

Bekçiden, 'Suç Uydurma' Suçu

Kocasinan ilçesi, Akin Mahallesinde bir kişi, bekçiliğini yaptığı işyerine bir araç ile 5 kişinin geldiğini, kendisinin de av tüfeğiyle bu kişilere ateş açtığını, birinin 'Vuruldum' diye bağırdığını söyledi.

Kocasinan ilçesi, Akin Mahallesinde bir kişi, bekçiliğini yaptığı işyerine bir araç ile 5 kişinin geldiğini, kendisinin de av tüfeğiyle bu kişilere ateş açtığını, birinin 'Vuruldum' diye bağırdığını söyledi. Yapılan araştırmada, olaya dair herhangi bir ize rastlanmadı ve bekçi hakkında 'Suç uydurma' suçundan işlem yapıldı.

Alınan bilgilere göre, Kocasinan ilçesi Akin Mahallesinde F.A. isimli kişi jandarma ekiplerini arayarak, bekçiliğini yaptığı kum ocağına bir araç ile beş şahsın geldiğini, kendisininde av tüfeği ile şahıslara ateş açtığını, birisinin 'vuruldum' diye bağırdığını söyledi. Olayla ilgili Jandarma Olay Yeri İnceleme timince yapılan inceleme ve araştırmada, olaya dair herhangi bir iz ve emareye rastlanılmadı. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla av tüfeği ile 7 adet kartuş muhafaza altına alındı ve bekçi F.A. hakkında 'suç uydurma' suçundan işlem yapılarak soruşturma tamamlandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title